Rohkema info nägemiseks:

KNOTIMEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 689; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KNOTIMEL OÜ kohta arvamuslugu!"

KNOTIMEL OÜ hetkeolukord

Juba 689 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Knotimel OÜ on rahulikus tempos arenev ettevõta, mis pakub oma teenust aastast 2012. Seega oli aasta 2022 10nes tegevusaasta.

Äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus

Ettevõtte majandustegevus sõltub suuresti ilmastukutingimustest, siis on tsüklilisus ja hoojalisus ettevõtte käekäigus paratamatult olulisel kohal.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Nii Eesti kui ka ülejäänud maailma majanduse käekäik on seotud jätkuva Venemaa sõjalise agressiooniga Ukraina vastu. Koroonakriisist alles toibuvale maailmamajandusele annavad sõjategevusest põhjustatud tarneprobleemid, toormete järsk hinnatõus ja suurenenud ebakindlus järjekordse tagasilöögi. Eesti Panga majandusprognoosi järgi langes Eesti majanduse maht 2022. aastal võrreldes 2021. aastaga 0,5 protsenti.

Euroopa Keskpanga nõukogu on 2022 aasta jooksul astmeliselt tõstnud rahapoliitilisi intressimäärasid. Euribor kergitab laenuraha hinda inimeste ja ettevõtete jaoks, eesmärgiga jahutades seeläbi majandust ning ennekõike tööstuskaupade ja teenuste hinnakasvu. 2022. aastat iseloomustavad püsivalt kõrged energiahinnad ja tootmiseks vajalike kaupade ning teenuste kallinemine, mis pole veel täies ulatuses lõpptarbijateni edasi kandunud, mistõttu hinnatõus küll raugeb, kuid aegamisi. Tarbijahinnaindeks tõusis 2022. aastal 19,4% võrreldes 2021.

aastaga. Hoolimata sellest, et ekspordi poolel on haavatavaimad transpordisektor ja masinaehitus, tarnete kaudu aga puidutööstus, metallitööstus, ehitus ja keemiatööstus, on hoogne tarbimine võimaldanud ettevõttel kasumit suurendada ka kiiresti kasvanud kulude keskkonnas, mida näitavad ka allpool toodud suhtarvud. Jätkuvalt on Eestis ettevõtte suuremad kliendid automüügiesindused, autovaruosade kauplused, hulgimüüjad, bensiinijaamad, transpordifirmad, põllumajandusettevõtted, erinevad tööstusettevõtted ning laeva- ja meretranspordifirmad.

Tulevikusuunad Eesti Panga majandusprognoosi kohaselt tarbimine kiire hinnatõusu mõjul väheneb ja ettevõtete kasumlikkus kahaneb, kuid riigi poolt suunatu kulutuste suurenemise tõttu oodata väikest majanduskasvu. Hinnatõus jätkub senisest aeglasemas tempos ja jääb 2023. aastal tõenäoliselt veidi alla 10 protsendi.

Kuna olukord on ebakindel ning kiirelt muutuv, ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda hinnangut ettevõte järgmise perioodi finantsnäitajatele.

KNOTIMEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.