Rohkema info nägemiseks:

VETROL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume klientidele ultralühikese kaugloetava veemõõturi ja sanitaarseadmete paigaldamiseks spetsialiseeritud torustiku ja sanitaartehnilised tööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Vetrol OÜ on uuenduslik ja usaldusväärne ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele santehnilistele töödele, küttesüsteemidele ning kaugloetavate veemõõturite paigaldamisele ja veesüsteemide moderniseerimisele. Oleme uhked, et oleme klientidele pakkunud järjepidevalt tõhusaid ja energiasäästlikke lahendusi.

Meie santehnilised eksperdid on valmis aitama teid kõikides santehnilistes projektides, alates torutöödest kuni küttesüsteemide paigaldamiseni. Tagame, et teie veesüsteem toimib sujuvalt ja vastab kõrgeimatele standarditele. Teie mugavus ja turvalisus on meie jaoks prioriteet.

Vetrol OÜ on juhtiv ettevõte kaugloetavate veemõõturite alal. Meie innovatiivsed lahendused võimaldavad teil jälgida veetarbimist täpselt ja efektiivselt. Kasutame ultralühilainega tehnoloogiat, mis tagab täpsed mõõtmised ja võimaldab teil säästa nii vett kui ka energiat.

Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud veesüsteemide kaasajastamisele. Aitame teil vananenud veemõõtmissüsteemid asendada kaugloetavate tehnoloogiapõhiste süsteemidega, mis parandavad süsteemi tõhusust ja vähendavad kulusid.

Kui soovite oma kodu või ettevõtte santehnikat täiustada, veemõõtmist kaasaegsemaks muuta või küttesüsteemi paremaks muuta, siis võtke meiega ühendust. Vetrol OÜ meeskond on alati valmis teid aitama ja leidma teie vajadustele sobivad lahendused.

Kui soovite rohkem teada saada meie teenuste kohta või soovite hinnapakkumist, ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin selleks, et pakkuda teile parimat santehnikateenust ja kaugloetavate veemõõturite lahendusi. Teie rahulolu on meie edu võti.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile koos sobiva lahenduse!

vetrolinfo@gmail.com
hardi.pihlamae@gmail.com
+372 514 6188

VETROL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura T.

Veetorude remont tehti kiirelt ja tulemusega jäime väga rahule.

- Kaarel K.

Suurepärane töö torutöödel! Kiire ja professionaalne teenindus.

- Meeli J.

Nad leidisd kiirelt meie nõrga surve probleemi ja lahendasid selle.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VETROL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vetrol, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, alustas oma tegevust 2012. aasta lõpus. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat veearvestite paigalduse teenust. OÜ Vetrol on tõestanud, et nad on valdkonna eksperdid, kes suudavad pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. OÜ Vetroli juhatus koosneb ühest liikmest, kes on ka ettevõtte juhataja. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja reageerida kiiresti muutustele turul. Juhataja on ettevõtte visiooni ja strateegia eestvedaja, tagades, et

Dropdown

kõik artiklid

Kamstrupi ultralühilainega kaugloetavad veemõõturid

Veetarbimise jälgimine ja veemõõtmine on muutunud tänapäeva maailmas üha olulisemaks. Nii kodudes kui ka ettevõtetes on vee ressursi tõhus kasutamine ja kulude
ssb.ee
Veetarbimise jälgimine ja veemõõtmine on muutunud tänapäeva maailmas üha olulisemaks. Nii kodudes kui ka ettevõtetes on vee ressursi tõhus kasutamine ja kulude kontrollimine muutunud prioriteediks. Selles kontekstis mängivad olulist rolli kaugloetavad veemõõtjad, mis on saavutanud erilise täpsuse ja efektiivsuse tänu tehnoloogia arengule. Üks juhtivaid ettevõtteid, mis pakub tipptasemel kaugloetavaid veemõõtureid, on Kamstrup. Kamstrup on Taanis asuv tehnoloogiaettevõte, mis on juba aastakümneid olnud tunnustatud veemõõtmissüsteemide ja energiamõõtmissüsteemide valdkonnas. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.