Rohkema info nägemiseks:

LAMMUTUSSPETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut lammutusteenuseid ja metallitöid, keskendudes kvaliteedi ja täpsuse tagamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LAMMUTUSSPETS OÜ on spetsialiseerunud lammutusteenustele, pakkudes kvaliteetseid ja efektiivseid lahendusi kõikides lammutustööde etappides. Meie eesmärk on tagada klientidele turvalised ja professionaalsed teenused, et iga projekt saaks viidud lõpule vastavalt kõrgeimatele standarditele.

Meie tiim koosneb kogenud spetsialistidest, kes on tegelenud ehitiste ja rajatiste lammutamisega juba aastaid. Oleme arvestanud kõikide tööde ohutuse ja täpsuse aspektidega, kasutades kaasaegset masinaparki ja spetsialiseeritud tööriistu, et pakkuda usaldusväärseid lahendusi. Meie töötajate teadmised ja oskused tagavad, et iga projekt viiakse läbi kõrge professionaalsuse ja hoolikusega.

Pakume mitmekesiseid teenuseid, sealhulgas rajatiste täielikku ja osalist lammutamist, siselammutustöid, ehitusprahi äravedu ja lammutusprojekti koostamist. Meie teenuste hulka kuuluvad samuti pinnase kaeve- ja planeerimistööd, asbestitööd, metallsilluste valmistamine ning avade lõikamis- ja sillustamistööd. Need teenused on mõeldud selleks, et aidata klientidel projekti sujuvalt ja probleemivabalt lõpule viia.

Meie ettevõtte pikaajaline kogemus ja professionaalsus on andnud meile tugeva maine usaldusväärse partnerina lammutustööde valdkonnas. Kliendikesksus on meie töö keskmes, ja me püüame alati ületada klientide ootusi, pakkudes kvaliteeti ja täpsust igas etapis. Meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis on mitte ainult efektiivsed ja ohutud, vaid ka kulutõhusad.

LAMMUTUSSPETS OÜ on teie usaldusväärne partner lammutustöödel ja metallitöödel. Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendi rahulolule eristab meid konkurentidest ning tagab, et teie projektid saavad alati parimat teenindust ja tähelepanu.

kodulehele

LAMMUTUSSPETS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Janek K.

Kohusetundlik ja efektiivne teenus, mis ületas meie ootusi. Suur tänu!

- Kristjan L.

Professionaalne lähenemine ja suurepärane töö tulemus. Soovitan soojalt!

- Lauri R.

Meie projekt kulges murevabalt ja täpselt, nagu lubatud. Oleme väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pinnase kaeve- ja planeerimistööd

Pinnase kaeve- ja planeerimistööd on hädavajalik osa paljusid ehitus- ja maastikuprojekte, mille eesmärk on valmistada alad ette edaspidiseks tööks, olgu need siis hoone rajamise, teede ehitamise või aiatööde jaoks. Need tööd tagavad, et maa-ala on õigesti ette valmistatud ja sobiv tulevaste tööde jaoks, samuti aitavad nad vältida probleeme, mis võivad tekkida halbade pinnaseolude tõttu. Pinnase kaeve- ja planeerimistööde etapid Eelplaneerimine ja hindamine Eelplaneerimine on esimene ja väga oluline etapp, kus määratakse pinnase kaeve- ja planeerimistööde vajadused. See hõlmab tööala

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusprahi äravedu

Ehitusprahi äravedu on kriitilise tähtsusega osa ehitus- ja lammutustöödest, mille eesmärk on tagada tööplatside puhtus, ohutus ja keskkonnaalane vastutustunne.
ssb.ee
Ehitusprahi äravedu on kriitilise tähtsusega osa ehitus- ja lammutustöödest, mille eesmärk on tagada tööplatside puhtus, ohutus ja keskkonnaalane vastutustunne. Efektiivne prahi eemaldamine mitte ainult ei paranda tööohutust, vaid aitab ka vähendada keskkonnaalaseid mõjusid ja järgida kohalikke regulatsioone. Ehitusprahi tekkimine ja väljakutsed Ehitusprahi koguneb erinevates ehitus- ja lammutustööde etappides, sealhulgas vanade hoonete lammutamisel, uute hoonete ehitamisel ja renoveerimistööde käigus. Tüüpilised ehitusprahi koostisosad hõlmavad betoonijääke, telliseid, puidutükke,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.