Rohkema info nägemiseks:

VEEBISPETSID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitame Teil lisaks kodulehe valmistamisele ka reklaamida oma toodet või teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ettevõte, mille südameks on pühendunud ja loov meeskond. Oleme kirglikud veebispetsialistid, kelle eesmärk on aidata teil oma digitaalset jalajälge laiendada ja internetimaailmas särada. Meie meeskonnas on erinevate oskustega eksperdid, kellel on kogemus mitmetest valdkondadest, alates kodulehtede disainist ja programmeerimisest kuni graafilise disaini ja sisuloomega. Oma töös oleme alati pühendunud ja loovad ning meie eesmärk on tuua teie visioon ellu kvaliteetsete veebilahenduste abil.

Põhiliseks tegevusalaks on veebilehtede loomine, kuid meie oskuste pagasisse kuulub palju enamat. Pakume mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas e-poodide loomist, graafilist disaini, erinevaid programmeerimistöid ja sisuloome teenuseid. Meie eesmärk on pakkuda toimivaid ja kaasaegseid veebilahendusi, mis vastavad tänapäeva standarditele ning on paindlikud ja läbimõeldud.

Meie tehtud töö on alati kvaliteetne ja kasutajasõbralik. Kodulehtede loomisel kasutame WordPressi platvormi, mis on tavakasutajale lihtne ja arusaadav ning võimaldab teil oma veebilehte hõlpsalt hallata ja uuendada. Lisaks sellele aitame teil ka oma toodet või teenust tõhusalt reklaamida, tagades, et teie veebileht vastab otsingumootorite nõuetele ja on optimeeritud parema nähtavuse jaoks.

Meie oleme Teie usaldusväärne partner kaasaegsete veebilahenduste loomisel. Oleme meeskond, kes suudab teie ideed ellu viia ja tuua need digitaalsesse maailma. Meie eesmärk on pakkuda teile kvaliteetseid ja praktilisi lahendusi, mis aitavad teil saavutada edu internetis. Olgu teie vajaduseks koduleht, e-pood, graafiline disain või sisuloome, meie meeskond on siin, et teid toetada ja teie visiooni teoks teha. Koos loome tulevikku digimaailmas!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VEEBISPETSID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Veebispetside pakutud teenused on kvaliteetsed ning äärmiselt kasutajasõbralikud. Olen oma kodulehe ja e-poe arendustööd usaldanud just Veebispetside OÜ-le ja ei kahetse!

- Maris P.

Veebispetside tehtud töö on alati professionaalne ja läbimõeldud. Samuti on teenused väga taskukohased ning tulemused on alati täpselt sellised, nagu ootasin!

- Maria T.

Veebispetsid on alati vastanud minu küsimustele kiiresti ning abivalmis. Olen väga rahul, et usaldasin oma veebilehe ja e-poe loomise just Veebispetside OÜ-le!

VEEBISPETSID OÜ tegevusaruanne 2022

Veebispetsid OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2012. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele mitmesuguseid teenuseid. Ettevõtte peamised tuluallikad on veebilehtede ja e-poodide loomine ning kinnisvara müük. Need teenused on aidanud ettevõttel saavutada märkimisväärset edu ja kasvu.2022. aastal teenis Veebispetsid OÜ 282 960 eurot müügitulu ning teenis 161 927 eurot kasumit. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on tegutsenud vaid kümme aastat. Selle aja jooksul on ettevõte suutnud luua tugeva kliendibaasi ja

Dropdown

kõik artiklid

5 viga, mida olete sotsiaalmeedia turunduskampaanias teinud ja kuidas neid parandada.

Olete kuulnud, et sotsiaalmeedia turundus on üks parimaid viise oma väikeettevõtte kasvatamiseks. Turundajad ja ettevõtete omanikud kasutavad kogu maailmas oma
ssb.ee
Olete kuulnud, et sotsiaalmeedia turundus on üks parimaid viise oma väikeettevõtte kasvatamiseks. Turundajad ja ettevõtete omanikud kasutavad kogu maailmas oma klientideni jõudmiseks selliseid platvorme nagu Facebook ja Twitter ning mõned neist on edu leidnud. Üks aruanne näitab, et  78% turundajatest,  kes töötavad sotsiaalmeedias, näevad suuremat ärikasvu kui need, kes neid platvorme ei kasuta.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.