Rohkema info nägemiseks:

IKOMET VARAHALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 313; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IKOMET VARAHALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

IKOMET VARAHALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud 2012 a. septembris.

Kuna äriühingus Ikomet OÜ toimus jagunemine, siis anti jagunemislepingu teel Ikomet Varahaldus OÜ-le üle kinnistu koos sellel asuva tootmishoone ning oluliste osade ja päraldistega.

Ikomet Varahaldus OÜ peamiseks tegevusalaks on mööbliosade tootmine. Samas rendib OÜ välja tootmishoonet. Hetkel renditakse tootmishoonet eritellimusmööbliga tegelevatele ettetvõtetele Ikomet OÜ ja Facita OÜ.

Nagu oli plaanis, ehitati 2013 aastal tootmishoonele juurdeehitus ning kinnistule rajati kohustuslik tuletõrje veevõtukoht.

2015 aastal soetati Nord Varaliisingu abiga mööblitootmiseks vajalik tootmispink CNC, mis võimaldab palju kiiremini ja kaasaegsemat toodangut valmistada. Seoses tootmise arendamisega oli vajalik luua 2-3 töökohta, et pakkuda kvaliteetset CNC teenust.

Soetamiseks oli olemas omafinantseering 30% seadme hinnast , taotlesime PRIA toetust seadme hinnast 40%. 2016 algul saime PRIA-st ka positiivse vastuse.

Alates 2016 aastast osutame CNC teenust Ikomet OÜ-le ning edaspidi loodame teha teenust ka teistele ettevõtetele.

2016 aastal soetati Nord Varaliisingu abiga veel kaks tootmispinki, servapealistusseade ja paneelisaag.

2017 aastal soetati OÜ-st Kaur Trade puurimiskeskus Skipper V31.

2021 aastal soetati SEB Liisingu vahendusel Lailint lihvpink Viet S1.

2022 oli töötajaid 4 ja nende töötasu 65 570 eurot.

IKOMET VARAHALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.