Rohkema info nägemiseks:

UUP DISAIN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme isikupäraste mööbliesemete ja valgustite loomisega, ühendades puidu ja metalli ajatu disainiga ning pakume sisekujundusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Eesti disainimaastikul sädelevad eriliselt UUP Disaini isikupärased mööbliesemed ja valgustid. See pisike kodumaine disainibränd on loonud endale nime, pakkudes klientidele võimalust omada midagi unikaalset ja käsitööna valminud. UUP Disaini tootevalikus leidub puidust ja metallist valmistatud vastupidavaid esemeid, mida iseloomustab lihtne ja ajatu disain.

UUP Disaini eristab võime luua isikupäraseid ja pilkupüüdvaid disainilahendusi, mis sobivad nii kodudesse kui ka avalikesse ruumidesse. Lisaks pakub ettevõte sisekujundusteenuseid, aidates klientidel luua hubaseid koduseid atmosfääre ja põnevaid ühiskondlikke ruume. Iga UUP Disaini projekt kajastab nende kirge disaini vastu ja soovi pakkuda klientidele ainulaadseid ja kaasaegseid lahendusi.

UUP Disain on teostanud mitmeid eritellimusi koostöös sisearhitektide ja eraklientidega, mis näitab nende võimekust kohandada disaini vastavalt klientide vajadustele ja soovidele. Olgu tegemist eritellimusel valmistatud mööbli või valgustiga, UUP Disain suudab klientide unistused ellu viia.

UUPi asutajad, Triin (endise nimega Kõivupuu) ja Andre Visnapuu, tutvusid Tartu Kõrgema Kunstikooli Pallas Mööbliosakaonna õpingutel, kus nende ühine nägemus disainist sai alguse. Nende kirg disaini vastu ja soov luua midagi erilist on viinud UUP Disaini tänaseks päevaks, kus nende loomingu tunnusjooneks on kvaliteet, isikupära ja innovatsioon.

UUP Disain usub, et disain peaks olema ajatu ning seetõttu katsetavad nad erinevate materjalidega, otsides alati omapäraseid ja säästlikke lahendusi. Nende eesmärk on kujundada tuleviku klassikat, mis peegeldaks nende kirge ja pühendumust disainile.

Kui otsite midagi erilist oma koju või ärikeskkonda, on UUP Disain kindlasti väärt kaalumist. Nende isikupärased mööbliesemed ja valgustid loovad unikaalse õhkkonna igas ruumis.

Võtke UUP Disainiga ühendust ja laske neil aidata teil luua unustamatuid disainilahendusi, mis peegeldavad teie stiili ja isiksust!

kontakt

UUP DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

UUP Disaini mööbel on unikaalne ja kvaliteetne!

- Marko M.

Laudade ja toolide valik on suur!

- Kristiina N.

UUP Disain muutis mu kontori unikaalseks paigaks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

UUP DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Uup Disain, üks Eesti disaini valdkonna ettevõtteid, on avaldanud oma 2022. aasta majandustulemused. Selle aasta müügitulu ulatus 18 102 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades praegust majandusolukorda ja konkurentsi disainitööstuses. See näitab, et OÜ Uup Disain on jätkuvalt pühendunud oma klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, mis on aidanud neil säilitada stabiilset müügitulu. Kuid 2022. aasta ei olnud OÜ Uup Disainile ilma väljakutseteta. Ettevõtte kahjum ulatus 6 087 euroni. See on oluline näitaja, mis peegeldab ettevõtte majanduslikku olukorda ja

Dropdown

kõik artiklid

Kodu sisustuse valik - UUP Disaini iste, laud ja kummutilahendused

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast ja kus soovime tunda end mugavalt ning rahulikult. UUP Disain, Eesti disainibränd, mõistab seda vajadust ja pak
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast ja kus soovime tunda end mugavalt ning rahulikult. UUP Disain, Eesti disainibränd, mõistab seda vajadust ja pakub kvaliteetseid ja unikaalseid sisustuslahendusi, mis toovad teie koju hubasust ja stiili. Üks oluline osa kodusest sisustusest on iste, kus saab lõõgastuda, lugeda lemmikraamatut või jagada hetki pere ja sõpradega. UUP Disaini istmed on loodud mitte ainult mugavust silmas pidades, vaid ka stiili ja isikupära lisamiseks teie kodu interjööri. Iga iste on valmistatud käsitsi ja läbimõeldud disainiga, et rahuldada isegi kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.