Rohkema info nägemiseks:

DREVON GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Drevon Grupp spetsialiseerub kõikehõlmavate lamekatuste lahenduste pakkumisele, hõlmates materjalide müüki, tarvikute paigaldust, lamekatuste ehitust, remonti, hooldust ja isolatsioonitöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit lamekatuste ehitamisel või remondil, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, Drevon, oleme pühendunud pakkuma tipptasemel lamekatuse lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ületavad ootusi.

Drevon on väike, ent ettevõtlik lamekatuse firma, mis on spetsialiseerunud mitmesuguste lamekatuste ehitusele ja remondile. Meie kogemused ulatuvad Rootsi ja Norra projektidest, andes meile laiaulatusliku arusaama erinevatest tingimustest ja standarditest. Oleme läbinud põhjalikud koolitused ja omame vajalikke sertifikaate, mis tagavad meie töö kvaliteedi ja teie turvalisuse.

Pakume mitmesuguseid lamekatuste teenuseid, alates aurutõkke paigaldusest kuni vihmaveesüsteemide paigaldamiseni. Meie eesmärk on pakkuda kõikehõlmavat teenust, mis tagab teie katuse vastupidavuse, isolatsiooni ja ohutuse. Pakume:

  • Aurutõkke paigaldust
  • Hüdroisolatsiooni vundamentidele
  • SBS ja PVC paigaldust
  • EPS ja kivivilla paigaldust
  • Katuseakende, suitsuluukide ja vihmaveesüsteemide paigaldust
  • Turvaseadmete paigaldust, sealhulgas pollarite, turvatrosside ja redelite paigaldust
  • Ääreplekkide paigaldust
  • Küttekaablite paigaldust

Oleme pühendunud teie rahulolu tagamisele igal sammul. Meie meeskond on professionaalne, kogenud ja valmis lahendama teie katusetöödega seotud väljakutseid. Meie eesmärk on mitte ainult täita teie ootusi, vaid ületada neid, pakkudes tipptasemel teenust konkurentsivõimeliste hindadega.

Kui olete huvitatud lamekatuse ehitusest või remondist, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme valmis kuulama teie vajadusi ja pakkuma teile parimat võimalikku lahendust. Teie mugavus, turvalisus ja rahulolu on meie prioriteet. Valige Drevon ja saage parim lamekatuse teenus, mida saate usaldada.

DREVON GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane töö!

- Karl

Teenindus ületas ootused.

- Jaanus

Kiire ja kvaliteetne remont.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on lamekatuste isolatsioon sinu kodule kasulik?

Lamekatuste isolatsioon on oluline komponent iga kodu katuselahenduses, millel on mitmeid olulisi eeliseid nii mugavuse kui ka energiasäästu seisukohalt. Lamekatuste isolatsioon aitab mitte ainult vähendada energiakulusid, vaid suurendab ka kodu üldist mugavust ja säästlikkust. Esiteks, korralikult isoleeritud lamekatus tagab kodu parema soojusisolatsiooni. See tähendab, et talvel hoitakse soojus siseruumides ja suvel välditakse ülekuumenemist, tagades aasta läbi optimaalse sisekliima. See omakorda vähendab kütte- ja jahutuskulusid ning tagab pikaajalise rahalise kokkuhoiu koduomanikele.

Dropdown

kõik artiklid

Uued trendid lamekatuste materjalides: Vali parim sinu kodu jaoks

Lamekatuste materjalide valik on aja jooksul märkimisväärselt laienenud, pakkudes koduomanikele mitmeid uuenduslikke võimalusi nii esteetika kui ka funktsionaal
ssb.ee
Lamekatuste materjalide valik on aja jooksul märkimisväärselt laienenud, pakkudes koduomanikele mitmeid uuenduslikke võimalusi nii esteetika kui ka funktsionaalsuse osas. Selles artiklis uurime uusimaid trende lamekatuste materjalides ja arutleme nende eeliste ning sobivuse üle erinevatele kodutüüpidele. 1. Rohelised Katusekatted: Keskkonnasõbralikkus on muutunud üha olulisemaks katuselahenduste valikul. Rohelised katusekatted, mis sisaldavad elavaid taimi ja muru, mitte ainult ei näe kaunid välja, vaid pakuvad ka looduslikku isolatsiooni ja aitavad vähendada vihmavee äravoolu koormust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.