Rohkema info nägemiseks:

SEGO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sego OÜ pakub laia valikut vastupidavat ja uuenduslikku spordi- ja fitnessivarustust kodu- ja professionaalseks kasutamiseks, sealhulgas sporditarbeid, katteid, varbseinu ja spordinurki.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SEGO OÜ usub, et tervisliku elustiili aluseks on jõu, paindlikkuse ja vastupidavuse sambad. Meie missiooniks on pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga spordi- ja fitnessivarustust, mis mitte ainult ei proovile pane teie füüsilisi piire, vaid inspireerib ka liikumise elegantsi.

Alates robustsetest lõuatõmbekangidest, mis kujundavad ülakeha jõudu, kuni stiilsete gümnaasikaseinakangideni, mis soodustavad paindlikkust, on meie tooted disainitud teie fitnessi teekonda silmas pidades. Tantsijatele ja pürgijatele pakuvad meie balletipuud ideaalset stabiilsuse ja peensuseni viimistletud segu, et täiustada teie piruette ja pliéesid.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas tootes, mida me valmistame. Olgu selleks professionaalse jõusaali varustamine või pühendunud treeningala loomine kodus, SEGO OÜ varustus on loodud vastu pidama intensiivsete treeningute ja täpse tehnikatöö nüanssidele.

Erinevate toodetega, sealhulgas võimlemiskeppide, kettakiikude ja puidust võimlemisrõngastega, pakume midagi kõigile vanusegruppidele ja fitnessi harrastajate tasemetele. Meie laste mängukomplektid ei ole lihtsalt mänguasjad; need on vahendid füüsilise aktiivsuse aluse loomiseks, mis võib kesta terve elu.

SEGO OÜ on rohkem kui lihtsalt bränd; see on pühendunud füüsilise täiuslikkuse poole püüdlevate inimeste kogukond. Meie loosung, 'Tõsta oma fitnessi taset!', võtab kokku meie püüdluse tõsta teid teie eesmärkide poole, üks lõuatõmme, üks venitus, üks hüpe korraga.

Liitu meiega selles muutuste teekonnas. Uurige meie kollektsiooni ja leidke täiuslik ese, mis täiendab teie fitnessi rutiini. Püsige meiega ühenduses eripakkumiste ja kampaaniate jaoks ning laske SEGO OÜ-l olla teie fitnessi evolutsiooni nurgakiviks.

Haara väljakutsest, haara elegantsist, haara jõust koos SEGO OÜ-ga.

SEGO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rauno L.

Olen äärmiselt rahul Sego OÜ poolt pakutavate seinale kinnitatud kangidega - nende vastupidavus ja kvaliteet on ületanud minu ootused ning treeningud nendega on muutunud tõhusamaks ja nauditavamaks.

- Tiiu P.

Sego OÜ aktiivlauad on muutnud meie töökeskkonna dünaamilisemaks ja interaktiivsemaks - nende innovaatiline disain ja mitmekülgsed kasutusvõimalused on tõstnud meeskonna produktiivsust ning üldist heaolutunnet kontoris.

- Tõnu P.

Sego OÜ - Parim valik spordivarustuseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida seinale kinnitatav treeningvarustus

Seinale kinnitatav treeningvarustus on murranguline muutus kõigile, kes soovivad luua tõhusa ja efektiivse treeningruumi. Selline varustus on mõeldud otse seina külge kinnitamiseks, pakkudes mitmesuguste harjutuste jaoks kindlat ja usaldusväärset seadistust. Koduste jõusaalide arenguga on ruumisäästlike lahenduste vajadus muutunud ülioluliseks. Seinale kinnitatav varustus vastab sellele vajadusele otseselt, pakkudes treeningentusiastidele võimalust säilitada kodune jõusaal ilma väärtuslikku põrandapinda ohverdamata. Põhjus #1: Ruumi efektiivsus Üks kõige veenvamaid põhjuseid seinale

Dropdown

kõik artiklid

Balletipuude integreerimine kodusesse treeningusse

Balletipuud, mis on traditsiooniliselt kasutusel tantsustuudiotes, on saanud mitmekülgseks vahendiks fitnessi maailmas. Need tugevad horisontaalsed pulgad pakuv
ssb.ee
Balletipuud, mis on traditsiooniliselt kasutusel tantsustuudiotes, on saanud mitmekülgseks vahendiks fitnessi maailmas. Need tugevad horisontaalsed pulgad pakuvad tuge mitmesuguste harjutuste jaoks, alates balletitehnikast kuni üldiste fitness-rutiinideni. Koduste ja paindlike treeninguvõimaluste suurenenud nõudluse tõttu on kodused jõusaalid muutunud populaarsemaks kui kunagi varem. Balletipuu integreerimine oma kodusesse treeninguruumi võib lisada mitmekesisust ja funktsionaalsust teie fitness-rutiinile. Balletipuude eelised kodustes treeningutes Balletipuu kasutamine aitab säilitada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.