Rohkema info nägemiseks:

VERKTER EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete tööriistade müümisele, pakkudes laia valikut kodu- ja professionaalseks kasutamiseks mõeldud tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

VERKTER EESTI OÜ on tuntud rahvusvaheline ettevõte, mille erialaks on nii kodukasutaja kui ka professionaalsete tööriistade müük. Meie ettevõte on pühendunud pakkuma parimaid tööriistu klientidele üle Euroopa. Praeguseks hetkeks haldame uhkusega kaheksat e-kauplust, mis teenindavad tuhandeid rahulolevaid kliente.

Mis teeb meist teie ideaalse valiku? Meie lai tootevalik hõlmab üle 60 000 erineva tööriista ja lisatarviku, mis on pärit tunnustatud tootjatelt nagu Bosch, DeWalt, Festool, Fiskars, Kärcher, Makita, Metabo, Stiga, Wagner ja paljud teised. Lisaks on meil laos üle 5000 tööriista, mis võimaldab meil pakkuda kiiret tarneajaga tooteid - 1-4 tööpäeva jooksul. Meie 99,9% tarne garantii tähendab, et saate alati kindel olla, et tooted on koheselt saadaval, sest meie tarnime vaid tooteid, mis on meie varustajate laos olemas.

Suhtlemine meiega on lihtne, kuna meie meeskond valdab kümneid erinevaid keeli, sealhulgas inglise, rootsi, norra, taani, soome, prantsuse, leedu, läti, eesti ja vene keelt. Meie professionaalsed ja sõbralikud töötajad on alati valmis aitama teid parima lahenduse leidmisel.

Meie veebileht on loodud teie mugavuse silmas pidades. Oleme teinud palju tööd selle nimel, et tagada meie veebipoes lihtne navigeerimine ja mugav ostukogemus. Meie veebilehel saate otsida lisatarvikuid lihtsalt sisestades tööriista mudeli otsingusse või kasutades filtreid, et leida õige lisatarvik. Meie eesmärk on teha teie ostuprotsess võimalikult sujuvaks ja kiireks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kvaliteetsete tööriistade maailmas, siis VERKTER EESTI OÜ on teie parim valik. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele. Oleme siin, et muuta teie töö lihtsamaks ja tõhusamaks, pakkudes parimaid tööriistu ja teenuseid turul.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!


VEEBIPOOD

VERKTER EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Imeline teenindus ja kiire tarne! Olen äärmiselt rahul ostuga!

- Martin V.

Suur valik ja taskukohased hinnad. Kindlasti soovitan!

- Kati S.

"Tõeliselt usaldusväärsed ja asjatundlikud eksperdid!

VERKTER EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Verkter Eesti OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud tööriistade ja muude rauakaupade müügile. Ettevõte esmaregistreeriti 23. oktoobril 2012. aastal, mis tähendab, et neil on juba üle kümne aasta kogemusi selles valdkonnas. Nende põhitegevusalaks on pakkuda kvaliteetseid tööriistu ja rauakaupu Eesti klientidele. Kliendid saavad mugavalt kaupa tellida interneti kaudu, mis tähendab, et neil ei ole vaja isegi kodust lahkuda, et saada endale vajalikke tööriistu. Kulleriga tuuakse kaup otse kliendi valitud aadressile, mis muudab ostuprotsessi veelgi mugavamaks. Verkter Eesti OÜ on

Dropdown

kõik artiklid

Kiire ja usaldusväärne tarne: Kuidas VERKTER EESTI OÜ muudab ostlemise mugavaks?

Ostes online, on tarneaeg üks olulisemaid tegureid, mis mõjutavad ostuotsust. Kliendid ootavad kiiret ja usaldusväärset tarneprotsessi, mis vastaks nende vajadu
ssb.ee
Ostes online, on tarneaeg üks olulisemaid tegureid, mis mõjutavad ostuotsust. Kliendid ootavad kiiret ja usaldusväärset tarneprotsessi, mis vastaks nende vajadustele ja tagaks ostukogemuse sujuvuse. VERKTER EESTI OÜ mõistab, et tarnekiirus ja usaldusväärsus on võtmetegurid, mis muudavad ostlemise mugavaks ja meie eesmärk on pakkuda just seda - kiiret, turvalist ja tõhusat tarneprotsessi, mis vastab kõige kõrgematele standarditele. Üks meie suurimaid eeliseid on meie laia valiku ja suure hulga tööriistade olemasolu laos. Meie laos on üle 5000 erineva tööriista erinevatest kategooriatest, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.