Rohkema info nägemiseks:

EVE TEHTUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 301; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EVE TEHTUD OÜ kohta arvamuslugu!"

EVE TEHTUD OÜ hetkeolukord

Juba 301 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Eve Tehtud põhitegevusalaks on mikrovõrsete, salati ja beebi-köögiviljade kasvatamine. Kuna meie klientideks on peamiselt restoranid ja teised toitlustusasutused ning eelnevatel aastatel viiruse laialdasest levikust tingitud piirangute tingimustes olid nende käibed tagasihoidlikud ja nii mõnigi toitlustusasutus selges oma uksed pikemaks ajaks, siis kannatas kõvasti ka meie netorealiseerimiskäive. Kuna toitlustusasutused tellisid meie toodangut vähem, siis suurendasime müüki eraklientidele. Restoranid kuhu turustame oma kaupa asuvad Pärnus, Raplamaal ja

Tallinnas.

Loodame, et järgneval majandusaastal taastub toitlustusvaldkonna tegevus ja tellimusi tuleb oluliselt rohkem võrreldes viimase paari aastaga.

Ettevõtte eesmärk on järgneval majandusaastal suurendada netorealiseerimiskäivet ja võimalusel kliendibaasi suurendada. Järjest tiheneva konkurentsi tingimustes pöörame suurt tähelepanu efektiivsusele ja rangele kulukontrollile.

OÜ Eve Tehtud realiseerib oma toodangut Eestis.

2023 aastal ettvõttes töötajaid ei olnud, kuid vajadusel oleme valmis neid palkama.

EVE TEHTUD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.