Rohkema info nägemiseks:

PEGASOS EQUESTRIAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume hobuste ja ratsutamisega seotud varustust, hooldustooteid ja söötasid. Meie kirg on hobuste heaolu ning ratsutamise nauding, selleks oleme sinu usaldusväärne partner.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui hobune on sinu kirg ja ratsutamine su suur armastus, siis oled jõudnud õigesse kohta. Pegasos Equestrian OÜ on ettevõte, mis on pühendunud hobuste ja ratsutamisega seotud varustuse, hooldustoodete ning söötade pakkumisele. Meie eesmärk on muuta hobuste eest hoolitsemine ja ratsutamine lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks, pakkudes kvaliteetseid tooteid ja suurepärast teenindust.

Pegasos Equestrian OÜ veebipood on tõeline varustuse paradiis nii hobustele kui ka ratsanikele. Meie tootevalik hõlmab kõike alates sadulatest ja jalustest kuni tallitarvete, harjade, kaabitsate, ratsaniku varustuse ning söötade ja vitamiinideni. Oleme hoolikalt valinud oma tooted, eelistades kõrgkvaliteetseid kaubamärke ja tooteid, mis vastavad nii hobuse kui ratsaniku vajadustele.

Me teame, kui oluline on sinu hobuse heaolu ja tervis. Seetõttu pakume laias valikus looduslikke hooldustooted, mis aitavad hoida sinu lemmiklooma õnnelikuna ja terve. Meie hooldustooted on valitud hoolega, tagamaks, et need oleksid ohutud ja efektiivsed.

Oleme tänulikud meie püsiklientidele, kes on valinud meid oma hobuste ja ratsutamisega seotud vajaduste rahuldamiseks. Seetõttu pakume me erilisi soodustusi ja hinnasoodustusi meie püsiklientidele, et teie kogemus meiega oleks veelgi nauditavam ja taskukohasem.

Tule ja avasta Pegasos Equestrian OÜ maailm ning lase meil olla sinu usaldusväärne partner hobustega seotud varustuse ja hooldustoodete osas. Meie kirg hobuste vastu kajastub igas meie valikus olevas tootes ja teeninduses. Võta meiega ühendust juba täna ja laseme sulle teada, kuidas saame aidata sinu hobuse ja ratsutamisega seotud vajaduste täitmisel.

Külasta meie e-poodi ja leia endalegi või enda lemmikule sobiv toode!

e-pood

PEGASOS EQUESTRIAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna A.

Tõeliselt mugav veebipood hobuste omanikele. Leian alati, mida vajan.

- Kati P.

Kvaliteetsed hooldustooted ning söödad.

- Liisa S.

Suurepärane valik ja kvaliteetne varustus. Kiire tarne!

PEGASOS EQUESTRIAN OÜ tegevusaruanne 2022

PEGASOS EQUESTRIAN OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on asutatud 2012. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on jaemüük posti või interneti teel, pakkudes vastupidavat ja taskukohast varustust nii hobusele kui ka ratsanikule. Ettevõtte tootevalik on hoolikalt valitud, ostes sisse tooteid peamiselt Inglismaalt, mis on tuntud oma kvaliteetse ratsaspordivarustuse poolest. Ettevõtte klientideks on olnud majandusperioodil peamiselt Eesti jaekliendid, kes hindavad PEGASOS EQUESTRIAN OÜ pakutavat kvaliteeti ja taskukohasust. Müügitulu aruandeperioodil oli 50 422 eurot, millest kasum oli

Dropdown

kõik artiklid

Inimene ja võrratud hobused

Hobused on inimkonnaga seotud juba tuhandeid aastaid. Algselt kasutati neid peamiselt transpordivahendina, kuid aja jooksul on hobuste roll muutunud ning neid h
ssb.ee
Hobused on inimkonnaga seotud juba tuhandeid aastaid. Algselt kasutati neid peamiselt transpordivahendina, kuid aja jooksul on hobuste roll muutunud ning neid hakati kasutama ka spordi- ja hobitegevusteks. Hobuste võimsus, ilu ja intelligentsus on meelitanud inimesi nende lähedusse ning loonud tugeva sideme. Inimeste hobuste armastamise juured võivad olla erinevad. Mõne jaoks on hobused tähenduslikud seetõttu, et nende vanemad või vanavanemad on hobuste kasvatamisega tegelenud ning hobune on neile oluline osa nende päritolust. Teiste jaoks võib hobuste armastus olla tekkinud läbi spordi, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.