Rohkema info nägemiseks:

VRA-PARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitustöödele, sealhulgas hoonete ehitamisele, infrastruktuuri arendamisele ja logistikateenustele, tagades mitmesugused ehitusteenused protsessi algusest lõpuni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes aitaks teil realiseerida oma ehitusunelmad või viia ellu infrastruktuuri arendusprojekte? VRA-PARTNER OÜ on siin, et teid aidata! Meie pakume laia valikut professionaalseid ehitusteenuseid, mis hõlmavad kõike alates ehitusplatside ettevalmistusest kuni lõpliku viimistluseni.

Kogenud ja Kvalifitseeritud: Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on ulatuslikud teadmised ja oskused ehitusvaldkonnas. Olgu tegemist hoonete ehitustöödega, teede-ehitusega või logistikateenustega, meie professionaalne meeskond tagab alati kõrgekvaliteedilise ja tõhusa töö.

Täielik Teenus: VRA-PARTNER OÜ pakub terviklikke ehitusteenuseid alates ehitusprojekti planeerimisest kuni selle lõpuleviimiseni. Meie teenuste hulka kuuluvad ehitusplatside ettevalmistus, hoonete ehitustööd, katusetööd, fassaaditööd, sise- ja välisviimistlus, soojustustööd ning palju muud.

Kvaliteet ja Tähtaeg: Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainult kõrgekvaliteedilist tööd, vaid ka täita kõik projekti nõuded õigeaegselt. Kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja parimaid tavasid, tagame alati, et meie töö vastaks kõrgetele standarditele ja ületaks klientide ootusi.

Kliendikeskne Teenindus: VRA-PARTNER OÜ on pühendunud klientide rahulolu tagamisele. Meie meeskond suhtleb aktiivselt klientidega, et mõista nende vajadusi ja soove ning pakkuda lahendusi, mis vastavad nende ootustele.

Usaldusväärne Partner: Oleme uhked oma maine üle kui usaldusväärne ja professionaalne partner ehitusvaldkonnas. Meie klientide rahulolu ja projekti edukus on alati meie peamine eesmärk.

Kokkuvõttes, kui otsite usaldusväärset ja kogenud partnerit ehitusprojektide juhtimisel ja teostamisel, siis ärge kartke võtta ühendust VRA-PARTNER OÜ-ga. Oleme valmis aitama teil oma eesmärke saavutada ja unistusi teoks teha!

Uuri lisaks!

kontakt

VRA-PARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triinu-Liis P.

VRA-PARTNER OÜ teeb suurepäraseid tööd. Nad on kiired, paindlikud ja töö on alati standarditele vastav.

- Karel J.

Super tulemus ja meeldivad töötajad.

- Eveli K.

Igati tõhus ja kvaliteetne töö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VRA-PARTNER OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Vra-Partner tegevusalaks on muud mujal liigitamata eriehitust. a.) Realiseerimise netokäive 2023.a. eest on 221 878 euro. b.) Töötajate arv 2023.aasta lõpuks on 3 inim. c.) 2023.aastal töötasu oli 60 906 euro. d.) Kasum 2023.a. 10 846 eurot. Juhatuse liige sai ainult töötasu summas 14 700 EUR 2023.a. eest.

Dropdown

kõik artiklid

VRA-PARTNER OÜ ja ehitustööde kvaliteetne täitmine

VRA-PARTNER OÜ on ehitamisega seotud ettevalmistustööde ja ehitustööde teostamiseks pakkuja, kes on kogenud ja professionaalne. Ettevõte pakub oma teenuste alla
ssb.ee
VRA-PARTNER OÜ on ehitamisega seotud ettevalmistustööde ja ehitustööde teostamiseks pakkuja, kes on kogenud ja professionaalne. Ettevõte pakub oma teenuste alla mitmeid ehituseks vajalikke ettevalmistustöid, sealhulgas ehitusplatside ettevalmistust, elamuhoonete ehitust, hoonete ehitustööd jne. Ettevõte on valmis teostama kõiki ehitustöid vastavalt kliendi vajadustele ja eeldustele, et tagada kõrge tulemuslikkus ja suurepärane kvaliteet. Ettevõte kasutab uusimat tehnoloogiat ja võimalust, et tagada tööde kvaliteetne ja kiire täitmine ning rahuldada kliendi eeldusi ja soove. Tööd tehakse kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.