Rohkema info nägemiseks:

JKE EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud professionaalsetele katuste ehitus-, müügi- ja hooldusteenustele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi lahendusi kodudele üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

JKE Ehitus OÜ on tuntud ja hinnatud ettevõte, mis on pühendunud katuste ehitamisele, katusematerjalide müümisele ning nende hooldamisele. Meie kogemustepagas ulatub üle Eesti ja hõlmab ka üldehitus- ning kivitöid. JKE Ehitus OÜ pakub parimaid lahendusi, mis lähtuvad klientide soovidest ja vajadustest.

Meie ettevõte müüb Ruukki kvaliteetseid tooteid, millel on EL poolt kehtestatud kohustuslik CE-märgistus. See garanteerib ostjale, et tooted vastavad kõige hilisematele EL reeglitele, tõendab toote nõutud kvaliteedi vastavust standardile ning kvaliteetse toormaterjali kasutamist. CE-märgistus aitab kliendil võrrelda toodete omadusi ja teha nõuetele vastav valik.

JKE Ehitus OÜ painutab sileplekki ning pakub katuse renoveerimise ning uue katuse paigalduse teenust. Meie spetsialistid tagavad tööde kvaliteedi ning kohandavad lahendusi vastavalt teie kinnisvara vajadustele. Oleme ametlik VELUX akende paigaldaja. VELUX aknad on tuntud oma kvaliteedi, vastupidavuse ja energiasäästu poolest, pakkudes teie kodule mugavust ja valgust.

Lisaks katuse- ja katusematerjalidega seotud teenustele pakume ka laia valikut üldehitustöid, sealhulgas fassaaditöid, korstnate ümberladumist, akende ja uste vahetust ning palju muud. Meie eesmärk on pakkuda klientidele terviklikke ja paindlikke lahendusi.

JKE Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner katuste ehitamisel, katusematerjalide müümisel ja hooldamisel. Meie põhjalikud teenused, klientide soovidele keskendumine ja kvaliteetsete toodete pakkumine tagavad teile rahulolu ja kinnisvara väärtuse säilimise.

Võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

JKE EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Kiired, professionaalsed ja sõbralikud! Soovitan neid igale katuseprojektile.

- Kärlin M.

Suurepärane suhtlus, õigeaegne töö ja suurepärased tulemused. Soovitan neid kõigile!

- Martin V.

Nende pühendumus detailidele ja kvaliteetsele tööle on muljetavaldav. Kindel valik katuseprojektideks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JKE EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Jõgeva Katuseehitus OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2012. aastal. See on ettevõte, mis on pühendunud ehitustöödele, eriti katusetoodete müügile ja paigaldusele. Alates asutamisest on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma teenuseid kogu Eestis. Ettevõtte põhitegevus on katusetoodete müük ja paigaldus. Nad on spetsialiseerunud erinevatele katusematerjalidele ja -tehnoloogiatele, pakkudes klientidele laia valikut tooteid ja teenuseid. Nende eesmärk on pakkuda kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad klientide vajadustele ja eelistustele. Jõgeva Katuseehitus OÜ on pühendunud oma

Dropdown

kõik artiklid

Milline katus valida?

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie kodu katuse eest kui omaenda? Tutvustame teile Jõgeva Katuseehitus OÜ-d, teie usaldusväärset katuse- ja
ssb.ee
Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie kodu katuse eest kui omaenda? Tutvustame teile Jõgeva Katuseehitus OÜ-d, teie usaldusväärset katuse- ja ehituspartnerit Eestis! Meie kireks on katuste ehitamine, katusematerjalide müük ja nende hooldamine. Oleme katuste maailma eksperdid, kellel on aastatepikkune kogemus ning teadmised, mis tagavad teie kodu katuse vastupidavuse aastaid. Oleme uhked, et oleme Ruukki Products AS ametlik edasimüüja Eestis. See tähendab, et pakume teile kõrgeima kvaliteediga katusematerjale, mis tagavad teie katuse vastupidavuse karmidele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.