Rohkema info nägemiseks:

SECOSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut spordirõivaid ja aksessuaare, et suurendada jõudlust ja mugavust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SECOSPORT OÜ usub, et iga samm, pedaali vajutus ja liug on samm suurepärasuse poole. Meie missioon on lihtne: pakkuda laia valikut spordirõivaid ja -tarvikuid, mis mitte ainult ei paranda sooritust, vaid tagavad mugavuse ka kõige nõudlikumatel ettevõtmistel. Olgu sa kogenud sportlane või nädalavahetuse sõdalane, meie tooted on loodud selleks, et Tõsta Sinu Mängu, Rikasta Sinu Teekonda.

Alates jalgratturi käänulistest teedest kuni rulluisutaja jalgade all libisevate siledate pindadeni, meie valik vastab erinevate spordihuviliste vajadustele. Meie jalgrattavarustus hõlmab kõike alates aerodünaamilistest kiivritest ja hooajalistest kinnastest kuni kõrge sooritusvõimega särkide ja jakkideni. Neile, kes eelistavad rulluisutamise põnevust, pakuvad meie rulluisud ja kaitsevarustus täiuslikku ohutuse ja stiili kombinatsiooni.

Kui lumi hakkab sadama, kaitsevad meie suusatamistarvikud nagu kvaliteetsed prillid ja kiivrid sind, kui lõikad mööda nõlvu alla. Ja jooksjatele, kes trotsivad elemente, tagavad meie helkurvarustus ja hüdratatsioonisüsteemid, et püsid nähtav ja niisutatud, miil miili järel.

Kuid see pole veel kõik – meie fitness kollektsioon uhkeldab valikuga varustusest alates hüppenööridest kuni lihaseid hooldavate vahenditeni, mis on loodud sinu treeningute optimeerimiseks. Ja meie kompressioontooted ja toetavad ortoosid võimaldavad sul piire nihutada, samal ajal oma keha kaitstes.

SECOSPORT ei ole lihtsalt jaemüüja; me oleme sinu partner suurepärasuse poole püüdlemisel. Meie tooted on hoolikalt valitud parimatelt brändidelt, tagades, et sul on juurdepääs turu parimale. Keskendudes kvaliteedile, innovatsioonile ja kliendirahulolule, seisame oma loosungi taga, Tõsta Sinu Mängu, Rikasta Sinu Teekonda. Liitu meiega ja koge erinevust, mis kaasneb õige varustuse kandmisega oma spordialal.

Avasta meie lai tootevalik täna ja astu esimene samm oma isikliku tipptaseme saavutamise suunas. Küsimuste või abi saamiseks võta meiega ühendust numbril +372 529 0988 või info@secosport.ee. Sinu tippu jõudmise teekond algab varustusest, mis sind sinna viib – ja me oleme siin, et seda pakkuda.

SECOSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Klienditeenindus oli imeline ja tooted vastavad kõrgetele standarditele.

- Laura

Kvaliteetne valik, mis rahuldab nõudlikumatki maitset.

- Mari

Lihtne ja kiire ostuprotsess. Kvaliteet on tipptasemel!

5 olulist nõuannet õige jalgrattavarustuse valimiseks

Jalgrattasõidu alustamine nõuab mitte ainult otsusekindlust ja kirge, vaid ka õiget varustust, et tagada ohutus, mugavus ja parim sooritusvõime. Olgu sa kogenud rattur või alles alustaja, sobiva varustuse valimine on nauditava ja tõhusa sõidu jaoks hädavajalik. Korrektne jalgrattavarustus võib sinu üldist kogemust oluliselt mõjutada. See võib kaitsta sind elementide eest, vähendada vigastuste riski ja isegi parandada sinu sooritust, pakkudes õiget tuge ja aerodünaamikat. Igal ratturil on oma kogemuste, rattasõidu tüübi ja isiklike eelistuste põhjal unikaalsed vajadused. Nende tegurite

Dropdown

kõik artiklid

Oma jooksu maksimeerimine: parim varustus igaks aastaajaks

Jooksmine on aastaringne sport, kuid vajalik varustus võib aastaaegadest olenevalt kardinaalselt muutuda. Olgu sa kogenud maratoonar või harrastusjooksja, õige
ssb.ee
Jooksmine on aastaringne sport, kuid vajalik varustus võib aastaaegadest olenevalt kardinaalselt muutuda. Olgu sa kogenud maratoonar või harrastusjooksja, õige varustuse omamine on kriitilise tähtsusega, et maksimeerida sooritusvõimet, mugavust ja ohutust. Selles põhjalikus juhendis uurime parimat varustust igaks aastaajaks, tagades, et saad oma tempot hoida olenemata ilmast. Mõistmaks hooajalise jooksuvarustuse tähtsust Iga aastaaeg toob unikaalsed ilmastikutingimused, mis võivad mõjutada sinu jooksu. Alates suve kuumusest ja niiskusest kuni talvise jääkülma tuuleni, õige varustusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.