Rohkema info nägemiseks:

KRISTALLPALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISTALLPALL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kristallpall OÜ on pühendunud looma unikaalseid ja kunstilisi kostüüme, mis muudavad iga sündmuse tähelepanu keskpunktiks. Meie eesmärk on pakkuda klientidele eritellimusel kostüüme, mis peegeldavad nende isikupära ja sündmuse iseloomu, olgu need siis galad, teatrietendused või erilised peod.

Meie meeskond koosneb kogenud disaineritest ja kostüümikunstnikest, kes on tõelised oma ala spetsialistid. Oleme võtnud eesmärgiks muuta iga meie loodud kostüüm kunstiteoseks, mis mitte ainult ei täida oma funktsiooni, vaid räägib ka oma loo. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas galaõhtute kostüüme, teatri- ja lavakostüüme, kuulsuste rõivaid ning tantsuriietust. Meie teenuste hulka kuulub ka kostüümikujundus üritustele, kus loome elegantsed ja temaatilised rõivad, mis sobivad ideaalselt sündmuse atmosfääri.

Kristallpall OÜ jaoks on iga projekt võimalus näidata oma loovust ja meisterlikkust. Meie pühendumus detailidele ja isikupärale tagab, et iga kostüüm, mille loome, on tõeline meistriteos. Meie eesmärk on luua kostüüme, mis ei jää märkamatuks, vaid teevad iga esinemise ja sündmuse tõeliselt meeldejäävaks. Liituge meiega ja laske meil aidata teil saavutada täiuslik välimus, mis peegeldab teie ainulaadsust.

KRISTALLPALL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.