Rohkema info nägemiseks:

NORDIC MEDICAL CENTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 634; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC MEDICAL CENTER kohta arvamuslugu!"

NORDIC MEDICAL CENTER OÜ hetkeolukord

Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Medical Center OÜ on 2013. aastal asutatud äriühing, mille peamisteks tegevusaladeks on meditsiiniturisimi arendamine ja erakliiniku teenuste osutamine. Nordic Medical Center OÜ pakub läbi oma partnerite klientidele parimat ja kiireimat ligipääsu soovitud meditsiinilistele teenusele.

Äriühingu müügitulu oli majandusaastal 166 392 eurot ning puhaskahjum 11 970 eurot. Investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

Tööjõukulud olid majandusaastal 8 584 eurot. Nordic Medical Center OÜ juhatus oli majandusaastal 1-liikmeline. Juhatuse liikmetele arvestati tasusid 6 454 eurot, muid soodustusi ei antud.

Nordic Medical Center OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on majandustegevuse arendamine, välisturgudele laienemine ning klientide hulga suurendamine.

NORDIC MEDICAL CENTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.