Rohkema info nägemiseks:

ELEKTRITAKSO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Environmentally friendly and affordable transportation service with electric taxis!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast uude transpordiajastusse, kus iga sinu sõit aitab kaasa puhtamale, vaiksemale ja jätkusuutlikumale maailmale. ELEKTRITAKSO  ei ole lihtsalt taksoteenus; me oleme eestvedajad liikumises keskkonnasõbraliku tuleviku poole. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume keskkonnasõbralikku taksoteenust ja sõidukite renti, tagades sujuva ja jätkusuutliku reisikogemuse.'

Meie vaiksete mootorite suminast kuni heitgaaside puudumiseni on meie teenuse iga aspekt loodud keskkonda silmas pidades. Meie tipptehnoloogiaga elektrisõidukite park on kaasaegse tehnoloogia tipp, pakkudes sulle mugavust ja usaldusväärsust, mida väärivad, samal ajal maailma säilitades, mida me kõik jagame.

Meie visioon on selge – revolutsiooniliselt muuta meie mõtteviisi linnatranspordist. Iga sõiduga, mida meiega teed, valite Ride Clean, Ride Silent! Sa ei liigu lihtsalt punktist A punkti B; sa võtad seisukoha saaste ja müra vastu ning teed valiku, mis on kasulik meie linnadele, meie tervisele ja meie planeedile.

Kas otsid kiiret sõitu üle linna, luksuslikku sõitu erilisele üritusele või usaldusväärset sõiduki renti, meil on kõik olemas. Meie konkurentsivõimeline hinnakujundus ja erakordne teenindus teevad meist eelistatud valiku neile, kes hoolivad oma süsinikujalajäljest ilma kvaliteedis või mugavuses järeleandmisi tegemata.

Liitu meie teekonnaga. Loo konto meie veebisaidil, saa väärtuslikuks kliendiks ja naudi keskkonnateadliku reisimise eeliseid. Koos saame suunata tulevikku, kus iga reis on samm jätkusuutlikkuse poole.

Küsimuste korral või oma järgmise sõidu broneerimiseks võta meiega ühendust aadressil info@elektritakso.ee või helista meile numbril +372 588 588 00. Avasta meie rakendus poes ja jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et saada värskendusi ja eripakkumisi. Oleme siin, et teha vahet - üks sõit korraga.

Täname, et valisite ELEKTRITAKSO OÜ, kus iga reis on oluline

Loe lisaks

ELEKTRITAKSO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Hindan nende pühendumist puhtama keskkonna poole liikumisel.

- Mia

Nende elektritaksod on mugavad ning sõit nendega on alati nauditav ja muretu.

- Kertu

Keskkonnasõbralik lähenemine ja sõbralikud juhid teevad nendega sõitmise alati meeldivaks kogemuseks. Kindlasti kasutan nende teenust veel!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ELEKTRITAKSO OÜ: kas tõesti ainult 2 töötajat?

Novembri lõpus teatas ELEKTRITAKSO , et lõpetab Tallinnas kõrgete kindlustushindade ja ebaausa konkurentsi tõttu tegevuse. Osaühingu juhataja Ermo Kontson ütleb, et ehkki olukord on kehv, ei anta alla vaid naastakse esimesel võimalusel Tallinna taksoturule, vahendab Delfi. Seepärast vaatame, kuidas ettevõtel ja selle juhil läinud on. ELEKTRITAKSO alustas peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Ermo Kontson selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 5 aastat. ELEKTRITAKSO valdkond on sõiduautode ja väikebusside (täismassiga alla 3,5 t) rentimine ja

Dropdown

kõik artiklid

ELEKTRITAKSO OÜ tegevusaruanne 2022

Elektritakso  on 11.03.2013.a. asutatud eesti kapitalil põhinev ettevõte. Osaühingu peamisteks tegevusaladeks on taksovalmidusega sõidukite haldus. Ettevõtte ju
ssb.ee
Elektritakso  on 11.03.2013.a. asutatud eesti kapitalil põhinev ettevõte. Osaühingu peamisteks tegevusaladeks on taksovalmidusega sõidukite haldus. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. 2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata tegutsemist samal alal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.