Rohkema info nägemiseks:

AROOMITURUNDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2425; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta AROOMITURUNDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga meeldejääva brändikogemuse südames on meeleline teekond, mis resoneerib klientidega emotsionaalsel tasandil. Meie, ScentAir Estonia meeskond, oleme pühendunud selle teekonna loomisele läbi lõhna jõu, tagades, et teie kliendid kulutavad rohkem, viibivad kauem ja jäävad teie brändile truuks.

Miks valida ScentAir?

Meie asjatundlikkus lõhna lahendustes on võrreldamatu. Üle 30-aastase kogemuse ja esindatusega enam kui 125 riigis oleme täiustanud lõhna turundamise kunsti. Meie patenteeritud kuiva õhu tehnoloogia pakub kõrgeima kvaliteediga lõhnu turvaliselt ja tõhusalt, parandades keskkonda erinevates tööstusharudes, sealhulgas jaekaubanduses, hotellinduses, tervishoius, kinnisvaras ja palju muudes.

Meie Lõhnamasinad

Avastage maailma number üks lõhna turunduse tehnoloogiat ScentAir'i kõikehõlmava tootekataloogi kaudu. Meie lõhnamasinad on loodud sujuvaks integreerimiseks igasse ruumi, pakkudes tagasihoidlikku, kuid mõjusat lõhnastamiskogemust, mis võib muuta ostukavatsusi ja -käitumist.

ScentAir'i erinevus

Hiljutine CSS Datatelligence'i uuring paljastas, et ostjad ScentAir'i lõhnastatud keskkonnas näitasid ostumustrites märkimisväärset erinevust võrreldes lõhnastamata ruumidega. See on ScentAir'i efekt – muutes kliendikogemusi ja edendades äritulemusi läbi strateegilise lõhna turunduse.

Usaldusväärsed lõhna teenused

Õige lõhna valimine nõuab usaldust ja asjatundlikkust. ScentAir'iga saate ligipääsu:

  • Üle 2400+ erakordse lõhna täiusliku kliendikogemuse jaoks
  • Kõige kogenumad spetsialistid valdkonnas
  • Innovatiivne ja patenteeritud kuiva õhu tehnoloogia
  • Täiesti turvaline ja kindel lõhna lahendus
  • Kohustustevaba prooviperiood, et kogeda eeliseid omal nahal

Alustage meelelist teekonda, mis köidab ja rõõmustab. Võtke täna ühendust meie ekspertidega ja tõstke oma brändi väärtust läbi lõhna transformeeriva jõu.

Kontakt

AROOMITURUNDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Lõhnad on lihtsalt fantastilised ja tõesti muudavad meie poe õhkkonda.

- Maria T.

Suurepärane teenus ja meeldiv lõhnakogemus igal sammul.

- Jaanus S.

Meie hotellikülastajad kiidavad uusi lõhnasid väga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AROOMITURUNDUS OÜ tegevusaruanne 2023

Aroomiturundus OÜ loodi 12.03.2013. Ettevõte tegeleb lõhnastamisteenuse pakkumisega. 2023. majandusaastal jätkas ettevõte tegevust samal alal ning käibe kasv võrreldes eelneva majandusaastaga oli 24,5%. Järgneval majandusaastal kavatseb ettevõte samal tegevusalal jätkata ning müügitulu ja kasumit suurendada.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad lõhnad kliendi emotsioone ja arvamust teie brändist?

Kujutage ette, et astute ruumi, kus teid tervitab peen, kutsuv lõhn, mis tõstab teie tuju ja meelitab teid sügavamale keskkonda. See on lõhnamarketingi jõud, st
ssb.ee
Kujutage ette, et astute ruumi, kus teid tervitab peen, kutsuv lõhn, mis tõstab teie tuju ja meelitab teid sügavamale keskkonda. See on lõhnamarketingi jõud, strateegia, mis võib oluliselt mõjutada kliendi käitumist ja otsuste tegemist. Selles blogipostituses uurime viit viisi, kuidas lõhn võib kujundada kliendikogemust ja edendada äriedu. Brändi identiteedi ja mälu tugevdamine Unikaalse lõhna arendamine, mis esindab brändi, võib luua võimsa ja meeldejääva sensoorse allkirja. See olfaktoorne bränding aitab klientidel seostada teatud lõhna teie ettevõttega, eristades teid konkurentidest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.