Rohkema info nägemiseks:

TEKOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud puhastus- ja ehitusteenustele, pakkudes kohandatud lahendusi ja professionaalset suhtumist, muutes iga projekti sujuvaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab täita kõik teie puhastus- ja ehitusteenuste vajadused, siis olete jõudnud õigesse kohta. Tekom OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kõrgekvaliteediliste puhastus- ja ehitusteenuste pakkumisele Eestis, Rootsis ja Soomes. Meie eesmärk on mitte ainult vastata teie ootustele, vaid ületada neid, pakkudes teenuseid, mis on orienteeritud teie vajadustele sama palju kui teie ise.

Tekom OÜ pakub laias valikus puhastusteenuseid, mis hõlmavad kõike alates siseruumide hoolduspuhastusest kuni eri ja suurpuhastustöödeni ning väliterritooriumi heakorrateenusteni. Meie kogenud meeskond võtab arvesse teie soove ja vajadusi, tagades selle, et teie äripind oleks alati esinduslik ja meeldiv igale külastajale.

Mis me teeme?

  • Siseruumide Hoolduspuhastus
  • Eri ja Suurpuhastustööd
  • Väliterritooriumi Heakorrateenus
  • Kontori Tugiteenused
  • Klientide Nõustamine

Meie teenused on mitmekülgsed, kõrgekvaliteedilised ja kohandatavad vastavalt teie vajadustele. Kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja töövõtteid, pakume teenuseid, mis panevad rõhku kvaliteedile ja rahulolule.

Tekom OÜ betooni- ja ehitusteenused on teie kindel valik, kui soovite ehitada või renoveerida. Meie kogenud spetsialistid on betoonitööde valdkonnas tegutsenud aastakümneid, tagades teile professionaalse ja usaldusväärse teenuse.

Mis me teeme?

  • Betoonpõrandad
  • Vahelaed
  • Vundamendid
  • Monoliitkonstruktsioonid
  • Küttesüsteemide ja Kommunikatsioonide Paigaldus

Oleme valmis võtma vastu väljakutseid nii suurettevõtetele kui ka eramute ehitamisel. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult vastupidavaid ehituslahendusi, vaid ka teenust, mis vastab teie unistustele ja ootustele.

Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust ja on oma ala tipptegijad. Pakume kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis on kohandatavad vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Meie eesmärk pole mitte ainult täita, vaid ületada teie ootused, tagades teie täieliku rahulolu. Olgu tegemist puhastusteenuste või ehitusteenustega, oleme teie usaldusväärne partner, kes hoolitseb teie vara eest. Me kuulame teie soove ja vajadusi ning leiame alati parima lahenduse, mis sobib just teile.

Oleme siin, et muuta teie äri- või kodukeskkond puhtamaks, atraktiivsemaks ja mugavamaks. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame aidata teil saavutada oma eesmärgid. Tekom OÜ - Teie usaldusväärne partner puhastus- ja ehitusteenustes!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

TEKOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko O.

Tõhusad puhastusteenused, alati õigeaegsed ja professionaalsed.

- Kätlin S.

Ehitustöödes näitasid nad suurt täpsust ja pühendumust.

- Terje U.

Väga positiivne kogemus koostööst Tekom OÜ-ga. Olen tulemustega väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEKOM OÜ tegevusaruanne 2022

Tekom OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2013. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud hoonete üldpuhastuse ja koristusteenuste pakkumisele, samuti ehitusteenuste osutamisele. Tekom OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse teenusepakkujana, mis on võitnud klientide usalduse ja tunnustuse. Tekom OÜ peamised tegevusalad hõlmavad hoonete üldpuhastust ja koristusteenuseid. Nad pakuvad laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõike alates igapäevasest koristamisest kuni suurte hoonete põhjaliku puhastamiseni. Nende eesmärk on tagada, et kõik hooned, millega nad tegelevad, oleksid alati

Dropdown

kõik artiklid

Ehitus kui kunst: Tekom OÜ loob tugeva aluse Teie unistustele!

Hoone ehitamine on enamat kui lihtsalt müüritise ladumine ja struktuuride tõstmiseks betooni valamine. See on kunst, kus iga telliskivi ja iga kandepost kannava
ssb.ee
Hoone ehitamine on enamat kui lihtsalt müüritise ladumine ja struktuuride tõstmiseks betooni valamine. See on kunst, kus iga telliskivi ja iga kandepost kannavad endas unistuste ja visioonide kaalu. Tekom OÜ ehitusteenused mõistavad sügavuti, et iga suurepärane hoone peab olema midagi enamat kui lihtsalt funktsionaalne struktuur - see peab olema kunstiteos, mis vastab teie sügavaimatele soovidele ja vajadustele. Meie ehitusteenused algavad teie unistustest ja visioonidest. Me kuulame teid hoolikalt, mõistes teie soove ja ootusi. Kas unistate kaasaegsest majast, kus loodusvalgus täidab iga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.