Rohkema info nägemiseks:

RENOVATSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 669; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RENOVATSIOON OÜ kohta arvamuslugu!"

RENOVATSIOON OÜ hetkeolukord

Juba 669 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Renovatsioon Osaühing on registreeritud Viru Maakohtu Registriosakonnas 09.04.2013.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus ning renoveerimine. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust ja see on end tõestanud läbi klientide tagasiside. Tegutseme nii Eesis kui ka Euroopa Liidu liikmesriikides. Käesoleval aruande perioodil pakuti ehitusteenust nii Eestis kui ka EL liikmesriikides..

Esimesel tegutsemisaastal teostati Soomes erinevaid siseviimistlustöid seal hulgas parketi paigaldamine, kipsplaatide paigaldamine, välisterrassi ehitamine, sise- kui ka välisvoodri paigaldamine. Eestis teostati puidukuivatite fassaadi renoveerimis töid, uute usteavade sisselõikamist ja usteavade viimistlemist.

Vana ukse või akna väljavahetamine ei pruugi alati olla otstarbekas, eriti kui tegemist on miljööala kaunite profiilide ja jaotusega ukse või aknaga. Meie pakutud restaureerimislahendustega saavutab vana uks arvestatava soojuspidavuse ja samas säilib miljööala terviklikkus.

Kogemusega meistrite käe all saavutab töö oma kvaliteedi, seega julgeme pakkuda ka oma töödele pikaajalist garantiid.

2014-2022. aastal oli võetud eesmärgiks laieneda ettevõtte tegevust ning suurendada klientide arvu. Tehti algust lisaks ehitusteenusele ja renoveerimisele vanade autode restaureerimisega ning ka autode värvimis-, puhastamis- ja poleerimisteenust. Lisaks hakkas ettevõte tegelema puidumaterjali ostu ja müügiga. 2016. aastal tehti algust mitme suurema projektiga.

2023. aastal on plaanis suurendada välisturul ehitusteenuse pakkumist ja kohalikul turul puidumaterjali müüki.

RENOVATSIOON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.