Rohkema info nägemiseks:

VH HALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 779; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta VH HALJASTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VH Haljastus OÜ on väike pere-ettevõte, mille eesmärk on lahendada nii väikeseid kui suuri haljastusega seotud küsimusi. Meie teenuste hulka kuuluvad maastikuehitus, haljastuse hooldus ning erinevad erilahendused vastavalt kliendi vajadustele.

VH Haljastus OÜ pakub laia valikut haljastusteenuseid, mis hõlmavad maastikuehitust, haljastuse hooldust ning erinevaid erilahendusi vastavalt kliendi soovidele. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja personaalset lähenemist iga projekti juures, olgu see suur või väike. Usume, et iga aed ja haljasala väärib hoolikat planeerimist ja teostust, et luua kaunis ja funktsionaalne keskkond.

Julgustame inimesi pöörduma meie poole ka kõige lihtsamate küsimuste korral. Sageli ei ole vajalik tellida terviklahendust projektist valmimiseni, piisab ka konsultatsioonist, et leida sobivaim lahendus. Meie professionaalne ja kogenud meeskond on valmis aitama igal sammul, pakkudes teadmisi ja oskusi, mis on omandatud aastate jooksul nii õppimise kui praktilise töö käigus.

Meie ettevõtte tugevuseks on personaalne lähenemine igale kliendile ning võimekus pakkuda erilahendusi, mis vastavad täpselt kliendi vajadustele ja soovidele. Oleme pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele ning usume, et hea koostöö aluseks on usaldus ja avatud suhtlus. Meie eesmärk on muuta iga projekt edukaks ja kliendi ootustele vastavaks, luues kauneid ja kestvaid lahendusi.

Pöörduge meie poole julgelt ja leiame koos parima lahenduse teie haljastusprojektile.

Kontakt

VH HALJASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond, soovitan kõigile!

- Mari S.

Imeline kogemus, muutsite meie aia täiesti uueks!

- Kadi M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Aiatehnika rent - VH Haljastus - abistav tehnika aiatöödeks

Kui teie aed vajab korrastamist või planeerite suuremaid haljastusprojekte, siis VH HALJASTUS OÜ on teie usaldusväärne partner, pakkudes mitmekülgset abi ja professionaalset nõustamist. Lisaks oma haljastusteenustele pakume laias valikus kvaliteetset aiatehnikat rendiks, et muuta teie tööd lihtsamaks ja tõhusamaks. Meie masinapark hõlmab mitmeid erinevaid masinaid, alustades muruõhutajatest ja leheimuritest kuni mullafreeside ja mururullideni. Näiteks, meie muruõhutajad Dormak ja Toro on suurepärased valikud, aidates õhutada ja hooldada muru, tagades selle tervisliku kasvu ja ilusa välimuse.

Meie masinapargist leiab mitmeid erinevaid masinaid, mis abistavad meid haljastustöödel. Kindlasti saad meilt ka juhised, kuidas masinaid kasutada.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.