Rohkema info nägemiseks:

ALTACOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2134; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 3+ "Kirjuta ALTACOM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ettevõte Altacom on pühendunud pakkuma parimaid IT turvalisuse ja taristulahendusi, mis on hädavajalikud iga organisatsiooni pidevuse tagamiseks. Me usume, et innovaatilised tehnoloogiad on nii suurepärased võimalused kui ka väljakutsed, sõltudes üha enam nende töökindlusest.

Altacom on ettevõte, mis seisab kindlalt kvaliteetsete IT-lahenduste ja turvalisuse eest. Meie missioon on aidata organisatsioonidel saavutada oma äritegevuses järjepidevust, pakkudes tipptasemel IT infrastruktuuri ja turvalahendusi. Tänu aastatepikkusele kogemusele ja pühendunud spetsialistide meeskonnale suudame tagada, et iga kliendi vajadused saavad professionaalselt rahuldatud.

Pakume laia valikut teenuseid alates küberjulgeolekust kuni andmehalduseni. Tänapäeval, mil küberriskid kasvavad kiiresti, on oluline, et organisatsioonid investeeriksid ajakohastesse tehnoloogiatesse, mis kaitsevad igat liiki pahavara eest nagu arvutiviirused, lunavara, jätkusuutlikud ohud (APT), nuhkvara ja palju muud. Altacom pakub mitmekülgseid lahendusi nagu tulemüürid, mis suudavad jälgida rakenduskihti, ja tipptasemel lõpp-punkti kaitset, mis sisaldab kaitset tundmatute ohtude eest, mida nimetatakse Nullpäeva ähvarduseks.

Lisaks turvalahendustele on Altacom võtnud kasutusele tõhusa hallatud teenusepakkuja (MSP) ärimudeli, mis keskendub IT infrastruktuuri võimalike tõrgete ennetamisele, mitte ainult probleemidele reageerimisele. Meie kaugjälgimis- ja halduslahendused (RMM) on loodud spetsiaalselt IT-professionaalidele, et aidata neil muutuda tõelisteks MSP-deks, võimaldades ülevaadet kogu hallatava kliendi IT infrastruktuurist interneti kaudu, automaatika ja lisateenuste pakkumisega nagu viirusetõrje.

Meie andmeturve on samuti kõrgel tasemel, kuna kasutame edasijõudnud krüpteerimistehnoloogiaid, mis kaitsevad andmeid igal pool, olgu need siis kõvakettal või pilves. Krüpteerimislahendused on lihtsad seadistada ja töötavad läbipaistvalt lõppkasutaja vaatenurgast, pakkudes ühtlasi ühise sisselogimise võimalusi ja aktiivse kataloogi tuge.

Altacom on kindel valik neile, kes vajavad kindlustunnet ja usaldusväärsust digitaalmaailmas. Me oleme siin, et pakkuda parimat teenust ja toetust, et tagada meie klientide edu nii praegu kui ka tulevikus.

Võtke meiega ühendust!

ALTACOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar L.

Altacom pakub tipptasemel IT-lahendusi ja nende meeskond on usaldusväärne.

- Teele K.

Suurepärane klienditeenindus ja kiire reageerimine igale probleemile.

- Jaak S.

Altacom aitab meie ettevõttel kasvada ja areneda turvaliselt.

ALTACOM OÜ tegevusaruanne 2023

Altacom OÜ kanti äriregistrisse 27.mail 2013. aastal. 2023. aastal oli osaühingu põhiliseks tegevusalaks arvutite, arvuti välisseadmete ja tarkvara hulgimüük. Aruandeaastal oli osaühingu müügitulu 849 732 eurot. Altacom OÜ juhatus on äriseadustikust lähtuvalt koostanud 2023 aasta raamatupidamise aastaaruande, mis kajastab õigesti ja õiglaselt osaühingu vara, kohust1si ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitud raamatupidamise seaduse ja hea raamatupidamistava nõudeid. Vara ja kohustusi on hinnatud kaalutletud ja konservatiivsetel

Dropdown

kõik artiklid

Meie IT partnerid - Altacom

Tehnoloogia kiire areng ja pidevalt muutuv kübermaailm nõuavad ägedate IT lahenduste järele, et ettevõtted saaksid jätkusuutlikult kasvada ja oma ressursse tõhu
ssb.ee
Tehnoloogia kiire areng ja pidevalt muutuv kübermaailm nõuavad ägedate IT lahenduste järele, et ettevõtted saaksid jätkusuutlikult kasvada ja oma ressursse tõhusalt hallata. Selles valdkonnas tõeliselt silma paista aitavad mitmed kvaliteetsed ja uuenduslikud IT-partnerid, kelle tooted ja teenused võimaldavad ettevõtetel saavutada nii turvalisust kui ka tõhusust. N-able – pilvepõhised IT teenused N-able on juhtiv tegija pilvepõhistes IT-teenusehalduse lahendustes, mille tootevalik on spetsiaalselt disainitud hallatavateenuse pakkujatele. Pakkudes laia valikut tooteid, nagu RMM, N-Central ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.