Rohkema info nägemiseks:

HPM DISAIN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksklusiivse eritellimusmööbli ja luksuslike sisustusteenuste pakkujana suunanäitaja Eesti sisustusturul, luues unikaalseid mööblilahendusi, mis kajastavad teie isikupära ja elegantsi

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond koosneb kirglikest ja kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud teie eritellimusmööbli ja sisustusteenuste vajaduste rahuldamisele. Oleme valmis looma unikaalseid ja funktsionaalseid lahendusi, mis muudavad teie kodu või ärikeskkonna eriliseks ja kauniks.

Pimp Furniture on Eesti juhtiv mööblitootja ja sisustusteenuste pakkuja, kelle eesmärk on muuta Teie unistuste kodu reaalsuseks. Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud eritellimusmööbli valmistamisele ja paigaldamisele, pakkudes kõike alates esialgsetest ideedest kuni lõplike 3D kujutlusteni.

Olenevalt Teie vajadustest loome kvaliteetset köögi-, vannitoa-, elutoa- ja garderoobimööblit, mis sobib täpselt Teie koduga. Meie meeskond suhtub iga projekti põnevusega ja tagab, et Teie soovid saavad täidetud parimal võimalikul moel.

Kui Teil on oma idee, saame seda täiustada või luua selle põhjalikud joonised ja 3D mudelid. Näete oma unistuste mööblit reaalses kontekstis enne selle valmistamist. Lisaks mööblile pakume ka erinevaid sisustuselemente, sealhulgas stiilseid seina- ja laepaneele ning kaasaegseid koduelektroonikalahendusi, mis täiustavad Teie kodu ilmet ja funktsionaalsust.

Meie ekspertide meisterdatud mööbel sobib suurepäraselt ka avalikesse ruumidesse, nagu bürood, kauplused, koolid ja lasteaiad. Pakume terviklikke lahendusi, mis ühendavad stiili ja mugavust. Olenemata Teie asukohast Eestis, pakume kiiret ja usaldusväärset mööblitransporti ning professionaalset paigaldusteenust. Võtame enda kanda kõik vajalikud sammud, et tagada Teie mööbli turvaline ja õigeaegne saabumine.

Meie mööbel on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, tagades vastupidavuse ja esteetilise väljanägemise. Igat projekti käsitletakse individuaalselt, et vastata täpselt Teie soovidele ja vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud disaineritest ja mööblitootjatest, kes viivad ellu ka kõige keerukamad ideed. Teie rahulolu on meie prioriteet. Oleme alati valmis kuulama Teie mõtteid ja soove ning pakkuma parimat võimalikku lahendust.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma mööbli- ja sisustusunistuste elluviimiseks, võtke meiega ühendust juba täna. Pimp Furniture pakub Teile mitte ainult kvaliteetset mööblit ja teenuseid, vaid ka unustamatuid kogemusi oma kodu või ärikeskkonna kaunimaks muutmisel.

Leiame teie jaoks alati parima lahenduse!

kontakt

HPM DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri V.

Suurepärane kvaliteet ja disain! Meie unistuste mööbel sai tõelisuseks tänu Pimp Furniture'ile. Soovitan neid soojalt!

- Anu J.

Kiire ja professionaalne teenindus. Mööbel on täpselt selline, nagu tahtsime. Aitäh, et muutsite meie kodu veel kaunimaks!

- Karin M.

Erakordsed disainerid ja väga paindlik teenus. Meie köögimööbel on täiuslik! Pimp Furniture on kindel valik neile, kes hindavad kvaliteeti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HPM DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

HPM Disain OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mujal liigitamata mööbli tootmine, mida näitab EMTAK kood 31091. See tähendab, et nad on spetsialiseerunud erinevate mööbliesemete tootmisele, mis ei kuulu tavapäraste kategooriate alla. See võib hõlmata unikaalseid, kohandatud või eritellimusel valmistatud mööblitükke, mis on loodud vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele.2022. aasta aruandeaasta jooksul oli HPM Disain OÜ müügitulu 237 691 eurot. See tähendab, et ettevõte suutis selle aasta jooksul genereerida märkimisväärse summa tulu, mis on märk ettevõtte tugevast positsioonist

Dropdown

kõik artiklid

Miks on köögimööbel tähtis osa kodust?

Kodu on koht, kus loome mälestusi, jagame erilisi hetki oma lähedastega ja naudime igapäevaelu rütmi. Üks kodu kõige olulisemaid alasid, mis selle mugavust ja f
ssb.ee
Kodu on koht, kus loome mälestusi, jagame erilisi hetki oma lähedastega ja naudime igapäevaelu rütmi. Üks kodu kõige olulisemaid alasid, mis selle mugavust ja funktsionaalsust mõjutab, on köök. Köögimööbel mängib selles olulist rolli ja omab sügavat mõju meie igapäevaelule. Selles artiklis uurime, miks köögimööbel on nii tähtis osa kodust. Köök ei ole lihtsalt koht toiduvalmistamiseks, vaid ka koht, kus pereliikmed ja sõbrad saavad kokku tulla ning aega veeta. See on koht, kus sünnivad vestlused, naer ja südamlikud vestlused. Köögimööbel loob sellele ruumile õdusa ja kutsuva õhkkonna, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.