Rohkema info nägemiseks:

KMO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 929; jälgijaid - 1. Arvustusi - 11; Artikleid 1+ "Kirjuta KMO EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KMO EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 929 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KMO Ehitus OÜ põhitegevusalaks on betoonpõrandate valamine ja üldehitustööd. Lisaks pakume siseviimistlust, plaatimis- ja puidutööd.

Tegevuskeskkonna makromajanduslik areng ettevõtte majandustulemustele olulist mõju ei avaldanud. Ettevõtte tegevus on osaliselt hooajaline ja tsükliline.

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Tulud, kulud ja kasum 2021. aastal oli müügitulu 190050 eurot, 2022. aastal moodustas KMO Ehitus OÜ müügitulu 191785 eurot. Kogu majandustegevus toimus enamasti Viljandi maakonnas, üksikutel juhtudel kaugemal.

Investeeringud

Aruande perioodil ei toimunud suuri investeeringuid ning lähitulevikus investeeringuid sõltuvad ettevõtte vajadustest, majanduslikust olukorrast

Eestis. Nendest näitajatest sõltub ka see, kas ettevõte soovib teha investeeringuid, kasu saamise põhimõttel tulevikus.

Personal

KMO Ehitus OÜ-s on kolm töötajat. 2021. aastal olid ettevõtte tööjõikulud 22627 eurot, 2022. aastal tööjõukulud 36405 eurot ,

Ettevõtte juhatuse liikmetele juhatuse liikmeks oleku aja eest majandusaastal tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

KMO Ehitus OÜ põhieesmärgiks järgmisel aastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Aastaaruande koostamisel ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võivad mõjutada oluliselt järgmise majandusaasta tulemusi.

Seoses Ukraina sõjaga, mis algas 2022 aastal, mil toimus suur materjali hindade kasv - leieme, et oleme tugev ettevõte, jätkame oma tegevust ja oleme jätkusuutlikud.

KMO EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.