Rohkema info nägemiseks:

GUSTAVI MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 237; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GUSTAVI MAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

GUSTAVI MAJA OÜ hetkeolukord

Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Gustavi Maja OÜ on äriühing, mis loodi 19.06.2013. Äriühingu käivitamiseks saadi ettevõtlusega alustamise toetust Eesti Töötukassast.

Omaniku rahaline sissemakse omakapitali oli 2013.a. 2500€.

2022.a. möödus OÜ Gustavi Maja üsna raskelt. Kuna aasta oli väga muutlik ja eelmiste aastate piirangud olid teinud korrektiive tegevustes, tuli otsus vähendada iganädalaseid joogatunde kuna ei olnud osalejaid. Samuti ei toimunud toitumis- ja terviseteemalisi loenguid, koolitusi ja töötubasid. Mõned korrad renditi välja ruumi. Kodulehe senise arendajaga lõpetati koostöö ja koduleht ning e-pood suleti.

OÜ Gustavi Maja missioon on aidata inimestel teha õigeid valikuid toitumisel ja elukeskkonna säästmisel, selleks et nad oleksid terved ning hoiaksid ümbritsevat keskkonda. Visiooniks on koondada ühte inimesed, kes hoolivad endast ja oma perest ning tahavad hoida neid ümbritsevat elukeskkonda. Läbi koolituste ja töötubade anda neile teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi kuidas olla ja jääda terveks. Eesmärgiks on tõsta inimeste toitumis-, tervise- ja keskkonnaaalast teadlikkust.

Müügitulu 2022 aastal 2350 ja 2021 aastal 6299. Gustavi Majal OÜ müügitulu vähenes 63% võrreldes 2021 aastaga.

Majandusaasta lõppes kahjumiga 2922.

Vaatamata sellele jätkatakse 2023.a. äritegevust.

Peamised eesmärgilised tegevused 2022. aastal olid: 1. Leida uusi rentnikke-koostööpartnereid, et kasutada maja võimalikult intensiivselt; 2. Jätkata venitustundidega Gustavi Majas ja otsida uusi kohti, kus anda venitustunde; 3. Jätkata tervise- ja toitumisteemaliste loengute ja töötubade korraldamisega; 4. Leida uusi väljundeid ja võimalusi, et äritegevusega jätkata.

2023.a. põhieesmärgiks on ettevõtte käibe suurendamine. Eesmärgiks on suurendada kasumit, et katta eelnevate perioodide kahjum ja saada omakapital nõutavale tasemele.

Selle saavutamiseks on aastal 2023.a. peamisteks arengu märksõnadeks: 1. Leida uusi rentnikke-koostööpartnereid, et kasutada maja võimalikult intensiivselt; 2. Jätkata venitustundidega Gustavi Majas ja otsida uusi kohti, kus anda venitustunde; 3. Jätkata tervise- ja toitumisteemaliste loengute ja töötubade korraldamisega; 4. Leida uusi tegevussuundi ja võimalusi, et äritegevusega jätkata ning vähendada tekkinud kahjumit; 5. Käivitada uuesti ettevõte koduleht ja e-pood, et reklaamida ettevõtet ja suurendada toodete/teenuste müüki; 6. Sügisel on plaanis taas avada laste huviring

GUSTAVI MAJA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.