Rohkema info nägemiseks:

CIAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jäädvustades erilisi hetki nii sees kui väljas, stuudios kui ka sinu kontoris nii foto kui ka video kujul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MAFFITI Stuudiosse, kus iga kaamera klõps ja iga videokaader jutustab loo. Asudes Tallinna südames, oleme teie pühendunud fotograafid ja videograafid, kes on pühendunud teie kõige kallimate hetkede olemuse jäädvustamisele.

MAFFITI Stuudios usume, et iga hetk on ainulaadne ja väärib täpsuse ja loovusega jäädvustamist. Olgu teie sooviks professionaalne portree, romantiline paaride fotosessioon või terviklik pulmafotograafia pakett, meie meeskond on siin, et teie visioon ellu viia. Meie teenused ulatuvad isiklikest mälestustest ka ettevõtetele, pakkudes ekspertide korporatiivportreesid, tootefotograafiat ja kinnisvarapilte.

Meie stuudio on varustatud laia valiku fotograafia ja videograafia vajaduste rahuldamiseks, alates intiimsetest sisesessioonidest kuni avarate välivõteteni. Oleme uhked oma võime üle kohaneda igasuguse keskkonnaga, tagades, et teie fotod ja videod on sama dünaamilised ja elavad kui hetked, mida need jäädvustavad.

Neile, kes soovivad kinkida unustamatu kogemuse, pakuvad meie fotosessiooni kinkekaardid ainulaadset võimalust jagada isikupärastatud fotosessiooni rõõmu lähedastega.

Avastage meie portfooliot, et näha lugusid, mida oleme juba jutustanud, ja laske meil aidata teil oma lugu jutustada. Broneerige oma sessioon juba täna ja koguge jutustamise kunsti läbi MAFFITI Stuudio objektiivi.

Võtke meiega kohe ühendust, et broneerida oma koht ja laske meil jäädvustada teie lugu kõige kaunimal viisil.

Kodulehele!

CIAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Henri Liiv

Merily ja ta tiim on minu jaoks kindlasti agentuuridega töötamise uus standard. Lahe koostöö, minu poolt vajasid nad ainult konsepti. Iga teostuse osa on mu ootusi ületanud. Teevad mulle brändingut, kodulehe disaine, arendust, raamatu disaini ja tegime brändi jaoks vajalike fotode jaoks ka photoshoot'i. Täislahendus.

- Laura Koobas

Suur suur aitäh Sulle! Super ilusad fotod jälle 😍 Super videod mõlemad! 😍 Väga hea töö!!

- Diana

Nii tore oli pilte vaadata. Tunnen, et oligi hea, et aega sai pildistamisest veidi mööduda, sest vaatasin täiesti teise pilguga ja kõik pildid olid veel kenamad kui enne tundusid 😍

- Henrik

Suurepärane foto- ja videograaf. Maffiti ei pea paljuks ka pankrannikule ronida, et seal ennast salgavaid võtteid korraldada. Pildi- ja videotöötlus esmaklassiline.

Miks on videosisu turunduskampaaniates nii tõhus?

Tänapäeva digiajastul ei saa visuaalse sisu rolli äris alahinnata. Kuna ettevõtted püüavad rahvarohkes turul silma paista, on professionaalne videograafia kujunenud oluliseks tööriistaks brändi nähtavuse ja kaasamise suurendamiseks. Olgu see siis turunduskampaaniate, ettevõtteürituste või sotsiaalmeedia sisu jaoks, kõrgekvaliteediline videotootmine võib märkimisväärselt mõjutada ettevõtte edu. Brändi kuvandi ja identiteedi tugevdamine Professionaalne videograafia võimaldab ettevõtetel luua köitva visuaalse narratiivi, mis kõnetab nende sihtrühma. Video kaudu loo jutustamine võimaldab

Dropdown

kõik artiklid
Fotograafi valimine on ülioluline, et tagada teie visioon ja soovid jäädvustatud parimal võimalikul viisil. Ehkki fotograafide valik on lai, on igaühel neist om
Arvamuslugu

Kuidas valida fotograafi, kelle stiil ühtib teie visiooniga?

Fotograafi valimine on ülioluline, et tagada teie visioon ja soovid jäädvustatud parimal võimalikul viisil. Ehkki fotograafide valik on lai, on igaühel neist oma ainulaadne stiil ja käekiri, mis mõjutab seda, kuidas nad jäädvustavad hetki ja emotsioone. Käesolevas artiklis uurime, kuidas leida fotograaf, kelle looming ja lähenemine kõnetavad teid ja teie vajadusi, keskendudes peamiselt portreefotograafiale, kinnisvara jäädvustamisele ja stuudio fotosessioonidele. 1. Määratlege oma visioon Enne fotograafi otsimist on oluline selgelt määratleda, millist tüüpi fotosid soovite.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.