Rohkema info nägemiseks:

SONNE DESIGN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv valgusreklaamide tootja, kes loob silmapaistvaid sise- ja välireklaamlahendusi, kasutades kvaliteetseid materjale ja innovaatilisi tehnoloogiaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates meie rajamisest aastal 2013 oleme Sonne Design OÜ-s pühendunud valgusreklaamide tootmise tipptasemele. Inspiratsiooni ammutasime Eesti 70-80ndate neonreklaamide kuldajastust, kui võimalused olid piiratud, kuid ambitsioonid kõrged. Täna oleme kasvanud arvestatavaks valgusreklaamide tootjaks, kelle tootmispind on pea 1000 ruutmeetrit ning klientide usaldus põhineb meie kogemustel ja pühendumisel.

Alustasime tagasihoidlike alguste ja suurte unistustega. Aastate jooksul oleme kogunud hindamatut kogemust valgusreklaamide tootmise valdkonnas. Meie tootmisprotsessid on arenenud, investeerime pidevalt uutesse seadmetesse ning meie pühendunud meeskond tagab, et iga valgusreklaamiprojekt saavutab täiuslikkuse.

Meie professionaalne projektijuhtimismeeskond võtab enda kanda kogu projekti koordineerimise - alates lubade taotlemisest kuni lõpliku paigalduseni. Olgu tegu sise- või välireklaamiga, meie valgusreklaamid toovad teie ettevõtte esile. Kasutame mitmekülgseid materjale ja digitrükki, et saavutada parim visuaalne efekt.

Meie logistikameeskond tagab, et valmistooted jõuavad alati õigeaegselt ja ohutult sihtkohta, olgu selleks siis paigaldusobjekt või teie enda ladu. Meie professionaalsed paigaldusmeeskonnad teostavad töid Balti riikides ja Skandinaavias ning pakuvad vajadusel ka valgusreklaamide hooldust ja uuendustöid.

Oleme pühendunud mitte ainult valgusreklaamide tootmisele, vaid ka klientidele parimate lahenduste pakkumisele. Meie kõrgekvaliteedilised tooted ja professionaalne teenindus on meie visiitkaart. Arhiveerime kõik tootmisspetsifikatsioonid, tagades muretu järelhoolduse ja teenuste pikaajalise kvaliteedi.

Kui soovite muuta oma ettevõtte nähtavust ja eristuda, võtke meiega ühendust juba täna. Sonne Design OÜ meeskond on valmis teie ettevõtte vajadusi kuulama ja pakkuma parimat võimalikku valgusreklaami lahendust. Loome koos teiega silmapaistvaid reklaame, mis jäävad meelde ja mõjutavad. Ärge jätke oma ettevõtte esitlemist juhuse hooleks - usaldage see meie kogenud meeskonnale ja näete tulemusi!

Võtke ühendust juba täna ning laseme valgusel tuua teie ideed ellu!

KONTAKT

SONNE DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaidi M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne valgusreklaam! Soovitan kõigile!

- Robert O.

Kiire ja professionaalne paigaldus, valgusreklaam ületas ootused!

- Katrin l.

Usaldusväärsed, loomingulised ja täpsete lahendustega - parim valik!

- Kaidi M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne valgusreklaam! Soovitan kõigile!

- Robert O.

Kiire ja professionaalne paigaldus, valgusreklaam ületas ootused!

- Katrin l.

Usaldusväärsed, loomingulised ja täpsete lahendustega - parim valik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SONNE DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus: Sonne Design OÜ 2022. aasta ülevaade Sonne Design OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks 2022. aastal oli välireklaami müük ja paigaldus. See on valdkond, mis nõuab pidevat uuendamist ja kohandamist, et püsida konkurentsis ja pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Sonne Design OÜ müügitulu 620116 eurot. Lisaks müügitulule teenis ettevõte ka muud äritulu, mis ulatus 5527 euroni. Vaatamata sellele, et ettevõte suutis genereerida märkimisväärset tulu, oli aasta lõpuks kahjum 68269 eurot. See näitab, et ettevõte seisab silmitsi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada oma visuaalreklaampindade kvaliteetne digitrükk?

Visuaalreklaamid on tõhus viis oma ettevõtte turundamiseks ja nähtavuse suurendamiseks. Kuid et nende reklaamide trükkimine oleks edukas, tuleb tagada kvaliteet
ssb.ee
Visuaalreklaamid on tõhus viis oma ettevõtte turundamiseks ja nähtavuse suurendamiseks. Kuid et nende reklaamide trükkimine oleks edukas, tuleb tagada kvaliteetne digitrükk. Siin on mõned näpunäited, kuidas seda saavutada. Esiteks, tuleb valida õige materjal. Visuaalreklaamide tootmiseks kasutatakse erinevaid materjale, nagu näiteks PVC, mesh-kangast, kilet jne. Materjali valik sõltub sellest, millist tüüpi reklaam on vajalik ja kus see paigaldatakse. Oluline on valida materjal, mis vastab kõikidele reklaamide tootmise nõuetele ning tagab kvaliteetse trüki. Teiseks, tuleb valida sobiv

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.