Rohkema info nägemiseks:

RUTAR GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne ehitusettevõte, kes pakub kvaliteetseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid alates katuste ja fassaadide töödest kuni üldehitustöödeni, muutes klientide unistused reaalsuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Rutar Grupp OÜ on ehitusvaldkonna tõeline lipulaev, kellel on uhke ajalugu alates 2008. aastast. Meie ettevõtte süda on kvaliteetne ehitusteenus, mis on rõhutatult kombineeritud klientide täieliku rahuloluga. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele teenustele, mis hõlmavad endas nii katuste ja fassaadide terviklahendusi kui ka spetsiaalseid metallkonstruktsioonitöid. Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda alates vundamendist kuni viimistluseni välja ulatuvaid üldehitusteenuseid vastavalt klientide ainulaadsetele soovidele.

Meie meeskond on tuntud oma ekspertiisi poolest. Iga meie poolt tehtud töö kajastab aastatepikkust kogemust ja oskust, millele saate kindel olla. Olgu tegu betoonitööde, metallitööde, krohvimise või saunade ehitamisega, me suudame katta iga ehitusprojekti vajadused. Meie teenused on mitmekesised ja kõrgtasemelised.

Me ei piirdu pelgalt standardsete teenustega. Oleme tuntud oma võimekuse poolest kohandada meie teenuseid vastavalt iga kliendi erivajadustele ja soovidele. Teame, et rahulolev klient on meie parim reklaam. Seetõttu paneme suurt rõhku kvaliteedile ja täpsusele igas etapis, et tagada teie täielik rahulolu.

Millega me tegeleme?

  • Betoonitööd: Kvaliteetsed betoonpõrandad ja -seinad.
  • Fassaaditööd: Puitvooder, krohvitud fassaadid, fassaadiplaatide paigaldamine ja isolatsioon.
  • Katusetööd: Plekkkatused, kivikatused, lamekatused koos täieliku terviklahendusega.
  • Metallitööd: Eritellimusel kandvad konstruktsioonid, piirded, aiad, trepid jne.
  • Müüritööd: Aeroc, Columbiakivi, Fibo ja tellisseinte ehitamine.
  • Piirdeaedade ehitustööd: Puit-, metall- ja võrkaiad koos väravate paigaldusega.
  • Puitkonstruktsioonide ehitustööd: Põrandad, seinad, katused, terrassid.
  • Põrandate ja seinte ehitustööd: Ehitamine, soojustamine, kipsitööd.
  • Uste ja akende paigaldus: Tavauksest eriotstarbeliste avatäideteni.

Viimistlus:

  • Krohvimistööd
  • Maalritööd
  • Plaatimistööd
  • Põrandate paigaldustööd
  • Saunade ehitamine

Kui olete otsimas usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie visioonid ellu viia, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et pakkuda teile parimat ehitusteenust vastavalt teie vajadustele. Rutar Grupp OÜ - Teie kindel tee suurepärase ehituskogemuseni.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RUTAR GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Rutar Grupp OÜ tegi imelise töö meie katusega! Nende professionaalsus ja täpsus on hämmastav. Soovitan neid soojalt!

- Mari V.

Suurepärased fassaaditööd! Tulemus ületas ootused. Kiire ja usaldusväärne teenus. Aitäh, Rutar Grupp OÜ!

- Andres U.

Muljetavaldav katusetöö! Kiire, sõbralik ja kompetentne meeskond. Kindlasti valin nad uuesti järgmise projekti jaoks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RUTAR GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Rutar Grupp OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete ehitusteenuste poolest Eestis, on teatanud, et nad jätkavad oma tegevust samas valdkonnas ka järgmisel aastal. Ettevõte, mis on tegutsenud aastatel 01.01.2022 - 31.12.2022, on keskendunud peamiselt ehitusteenuste osutamisele, aidates kaasa Eesti infrastruktuuri arengule ja pakkudes klientidele kõrgetasemelist teenust. Rutar Grupp OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mida nad oma töösse panustavad. Ettevõtte meeskond koosneb keskmiselt kahest töötajast, kes on oma ala asjatundjad ja kelle töötasu kokku moodustas 28 227

Dropdown

kõik artiklid

Kui olulised on fassaadi- ja katusetööd?

Igaühel meist on unistus oma kodust, kus iga nurk peegeldab meie isikupära ja maitset. See unistus ei ole pelgalt koht, kus elada, vaid ka väljendus meie identi
ssb.ee
Igaühel meist on unistus oma kodust, kus iga nurk peegeldab meie isikupära ja maitset. See unistus ei ole pelgalt koht, kus elada, vaid ka väljendus meie identiteedist. Rutar Grupp OÜ mõistab neid unistusi ja on pühendunud muutma need reaalsuseks, pakkudes kõrgkvaliteedilisi katuse- ja fassaaditöid, mis mitte ainult ei taga kodu vastupidavust, vaid loovad ka silmapaistva väljanägemise. Katus ei ole lihtsalt kattekiht maja peal; see on teie kodu esimene kaitsekiht loodusjõudude vastu. Rutar Grupp OÜ pakub katusetöid, mis ei ole mitte ainult vastupidavad, vaid ka visuaalselt ahvatlevad. Olgu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.