Rohkema info nägemiseks:

EVROPOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 486; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EVROPOL OÜ kohta arvamuslugu!"

EVROPOL OÜ hetkeolukord

Juba 486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Evropol tegutseb Eesti ehitusturul alates 2013.a. juulikuust. Ettevõtte põhitegevuseks on transporditeenuste osutamine.

2022. aastal moodustas osaühingu käive 375 994 eurot.

2022.a. majandusaasta kasum moodustas 3 122 eurot.

2022. aastal keskmine töötajate arv oli 5 inimest. Töötajate töötasufond koos puhkusetauga moodustas 57,2 tuhat eurot. Ettevõttes on üks juhatuse liige. Juhatuse liikme tasu üld töötasufondist moodustas 11,1 tuhat eurot. Juhatuse liikmetele ning töötajatele 2022. aasta jooksul erisoodustusi ei osutatud.

OÜ Evropol põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste täiustamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul ning arendamine uutel turgudel. Ettevõtte planeerib suurendada koostööpartnerite arvu nii Euroopas kui maailmas ja tänu sellele suurendada toodangu ulatust ja käivet.

EVROPOL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.