Rohkema info nägemiseks:

MULTIPARTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kvaliteetseid auto lisaseadmeid ja varuosi sõidu- ja veoautodele ning samuti ka mootorratastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga reis on viimistletud täiuslikkuseni, kus mootori sumin on ühes taktis teie südamelöökidega ja kus iga miil on jutustamist ootav lugu. MULTIPARTS OÜ-s me ei müü ainult autotarvikuid ja varuosi; me pakume hädavajalikke komponente, mis muudavad teie sõidukogemuse unustamatuks seikluseks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: pakume laia valikut kvaliteetseid autotarvikuid ja varuosi. See pole lihtsalt väide; see on lubadus varustada teid parimate toodetega, mis tagavad ohutuse, tõstavad jõudlust ja suurendavad mugavust. Alates õlidest, mis hoiavad teie mootori sujuvalt töötamas, kuni akudeni, mis tagavad, et teie auto on alati sõiduvalmis, on meie valik koostatud nii, et see vastaks teie sõiduki igale vajadusele.

Meie riiulid on varustatud parima autokeemiaga, tagades, et teie sõiduk mitte ainult ei sõida nagu unistus, vaid säilitab ka oma läike ja efektiivsuse. Olgu teie sooviks täiendada oma sõidukit esmaklassiliste autotarvikutega või otsite seda konkreetset autovaruosa oma isetegemise projektiks, meil on kõik olemas.

MULTIPARTS OÜ-ga ei valmistu te ette ainult järgmiseks reisiks; te valmistute lugematuteks mälestusteks ja kogemusteks, mis ees ootavad. Nii et miks oodata? Uurige meie laia valikut ja leidke kõik, mida vajate, et muuta teie sõiduk sama ainulaadseks kui teie reisid.

Sõitke kindlalt, elage kirglikult ja laske oma autol peegeldada teie seikluste olemust. Tere tulemast MULTIPARTS OÜ-sse – kus iga reis algab kvaliteediga.

E-POOD

MULTIPARTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Denis

Kvaliteetne tootevalik ja professionaalne teenindus.

- Raul

Toodete kvaliteet ületas ootused.

- Kevin

Muljetavaldav valik ja konkurentsivõimelised hinnad.

MULTIPARTS OÜ tegevusaruanne 2022

Multiparts OÜ asutati 13.08.2013 Multiparts OÜ põhitegevusalaks on autovaruosade import ja hulgimüük. Samuti toimub interneti müük aadressil www.multiparts.ee Juhatuse püstitatud eesmärkideks on arendada välja hästi toimiv internetimüük. Muid kõrvaltegevusi ettevõte ei teosta.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida enda sõidukile õige mootoriõli?

Mootoriõli on teie sõiduki mootori eluks vajalik. See määrab liikuvad osad, vähendab hõõrdumist ja aitab mootorit jahutada. Ilma selleta kuluks teie mootor kiir
ssb.ee
Mootoriõli on teie sõiduki mootori eluks vajalik. See määrab liikuvad osad, vähendab hõõrdumist ja aitab mootorit jahutada. Ilma selleta kuluks teie mootor kiiresti ja rikneks. Lisaks määrimisele puhastab mootoriõli, kaitseb korrosiooni eest, parandab tihendust ja summutab šokke. See on mitmekülgne komponent, mis on hädavajalik mootori tervise ja pikaealisuse jaoks. Viskoossuse mõistmine Viskoossus viitab õli paksusele ja selle võimele erinevatel temperatuuridel voolata. See on võtmeomadus, mis mõjutab mootori jõudlust ja kaitset. Viskoossuse näidud, nagu 5W-30, näitavad õli voolavust külma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.