Rohkema info nägemiseks:

METAFORA GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume terviklikele hispaania keele kursustele, mis on kohandatud nii individuaalsete õppijate kui ka ettevõtete konkreetsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus keelebarjäärid on murtud ja kultuuripiirid laienenud. METAFORA GRUP-is usume, et hispaania keele õppimine on enamat kui grammatika ja sõnavara valdamine; see on värav lugematutele võimalustele ja kogemustele. Meie missioon on lihtne: Pakume mitmekesist valikut hispaania keele kursusi, sealhulgas e-kursuseid, individuaaltunde ja klassiruumis õppimise kogemusi.

Olenemata sellest, kas oled kiire elutempoga professionaal, kes soovib oma CV-d täiendada, reisija, kes igatseb kohalikega suhelda, või õpilane, kes püüab eksameid sooritada, meie kohandatud kursused on loodud vastama sinu ainulaadsetele vajadustele ja ajakavale. Meie e-kursused võimaldavad õppida kodu mugavusest või liikvel olles, tagades, et sinu haridus on sama mobiilne kui sina ise. Neile, kes õitsevad traditsioonilises keskkonnas, pakuvad meie tunnid klassiruumis dünaamilist keskkonda praktikaks ja suhtlemiseks kaaslaste keelehuvilistega.

Isikutele, kes otsivad personaalsemat lähenemist, on meie individuaaltunnid loodud keskenduma sinu konkreetsetele eesmärkidele, aidates sul oma tempos edasi liikuda koos meie ekspertõpetajate jagamatu tähelepanuga. Ja ettevõtetele, kes soovivad oma meeskondi volitada, on meie ettevõttesisene koolitus täiuslik lahendus parema suhtluse edendamiseks ja kakskeelse tööjõu täispotentsiaali avamiseks.

Haara kinni elavast hispaania kultuurist ja loo ühendus üle 500 miljoni kõnelejaga üle maailma. Meie loosungiga, Avasta hispaania keel, haara maailmast!, kutsume sind alustama seda rikastavat teekonda meiega. Sukeldu meie kursuste pakkumistesse ja alustame seiklust, mis lubab mitte ainult õppimist, vaid elumuutvat kogemust.

Lisateabe saamiseks ja oma keeleoskuse teekonna alustamiseks külasta meie kursuste lehti või võta meiega otse ühendust. Sinu teekond hispaania keele valdamiseni algab siin METAFORA GRUPP OÜ-s.

hola@hispaaniakeeletunnid.ee | +372 57927229

METAFORA GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet hispaania keele valdamiseks hõivatud professionaalina

Hõivatud professionaalina võib uue keele õppimiseks aja leidmine tunduda hirmutav ülesanne. Siiski, õigete strateegiate abil saab hispaania keele valdamine sujuvalt integreerida teie kiiretesse ajakavadesse. Selles postituses uurime viit praktilist nõuannet, mis aitavad teil saavutada hispaania keele oskust ilma oma professionaalsete kohustuste ohverdamata. Nõuanne 1: Integreerige hispaania keel oma igapäevarutiini Otsige võimalusi hispaania keele praktiseerimiseks kogu päeva jooksul. Olgu selleks hispaaniakeelsete podcastide kuulamine pendelrände ajal või sõnavara kordamine kohvipausi ajal,

Dropdown

kõik artiklid

Hispaania keele õppimise eelised teie ärile

Kuna maailm muutub üha enam omavahel seotuks, on mitmes keeles suhtlemise võime muutunud ettevõtete jaoks hindamatuks varaks. Hispaania keel on keel, mis avab u
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha enam omavahel seotuks, on mitmes keeles suhtlemise võime muutunud ettevõtete jaoks hindamatuks varaks. Hispaania keel on keel, mis avab uksi tohutule hulgale võimalustele globaalsel turul. Eesti professionaalidele ja ettevõtetele võib hispaania keele õppimise eeliste mõistmine olla mängumuutev nii isiklikuks kui ka ärikasvuks. Turuhaarde laiendamine Hispaania keel on maailmas emakeelena kõneldavate keelte seas teisel kohal, pakkudes juurdepääsu turgudele üle Euroopa, Ameerika ja isegi Aafrika. Hispaania keele õppimisega saavad ettevõtted suhelda tõhusamalt laiema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.