Rohkema info nägemiseks:

T & P EHITUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kivitööde teostamisele, pakkudes laia valikut teenuseid nagu tänava- ja äärekivide paigaldus ning erinevate kivitoodete kasutamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervitame Sind avasüli T & P Ehitusgrupi maailma, kus kivitööd saavad uue tähenduse kvaliteedi, usaldusväärsuse ja rahulolu kaudu. Oleme teeninud kliente juba üle 10 aasta nii Eestis kui ka Soomes ning meie rahulolevad kliendid on meie suurimaks tunnustuseks.

T & P Ehitusgrupp on pühendunud tõstma kivitööde standardeid ning meie portfellis on lai valik teenuseid, mis sobivad nii eraisikutele kui ka ehitusettevõtetele. Üks meie peamisi tegevusvaldkondi on tänava- ja äärekivide paigaldus ning meie kogemus selles valdkonnas on hindamatu.

Meie meeskond on tuntud oma kõrge kvaliteedi poolest ning meie eesmärk on alati ületada klientide ootusi. Kasutame erinevaid kivitooteid, sealhulgas nunnakivi, looduskivi, unikivi, kartanokivi ja palju muud, et tagada, et iga projekt oleks vastavuses klientide soovidega ning vastaks kõrgeimatele standarditele.

Oluline osa meie filosoofiast on klientide vajaduste kuulamine ja nende soovide täitmine. Seetõttu koostame iga projekti jaoks eraldi hinnapakkumise, mis võtab arvesse klientide individuaalseid eelistusi ja eelarvet.

Kui soovid leida usaldusväärset partnerit oma kivitööde projektile, siis ära otsi kaugemale kui T & P Ehitusgrupp. Võta meiega ühendust juba täna ning usalda oma projekt meie kogenud meeskonna hooleks. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab Sinu vajadustele ja ületab Sinu ootusi.

T & P Ehitusgrupp - Sinu tee kvaliteetsete kivitööde maailma.

uuri lisaks

T & P EHITUS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri P.

Ettevõte tegi suurepärast tööd meie sissesõidutee ja kõnnitee ehitamisega. Nende spetsialiseerumine tänavakivide paigaldamisele tõi tõeliselt kauni tulemuse.

- Marko T.

Meie kodu õue ja aia kujundamine oli uskumatult meeldiv kogemus tänu selle ettevõtte oskustele ja teadmistele.

- Liis M.

Oleme äärmiselt rahul ettevõtte teostatud töödega. Nad muutsid meie õue, aia ja kodutänava kaunimaks, luues täpselt selliseid lahendusi, nagu olime soovinud.

Kuidas oskuslikult oma koduaeda kujundada ?

Tervitused kõigile, kes otsivad parimat lahendust oma õueala kaunimaks ja vastupidavamaks muutmiseks. Õige materjali valimine on selle protsessi üks olulisemaid aspekte ning tänavakivid on kindlasti üks parimatest valikutest, mida saate teha. Selles artiklis räägime, miks tänavakivid on suurepärane valik ja kuidas valida õiged tänavakivid oma õuealale. Miks valida tänavakivid? Tänavakivid on populaarsed materjalid aedade, sissesõiduteede ja kõnniteede rajamisel, kuna neil on mitmeid eeliseid teiste materjalide ees. Esiteks, tänavakivid on vastupidavad ning suudavad taluda rasket koormust,

Dropdown

kõik artiklid

T&P Ehitusgrupp OÜ - Teie usaldusväärne partner tänavakivide paigaldamisel

T&P Ehitusgrupp OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud tänavakivide paigaldamisele ja sissesõiduteede ehitamisele. Ettevõte on tegutsenud juba üle 1
ssb.ee
T&P Ehitusgrupp OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud tänavakivide paigaldamisele ja sissesõiduteede ehitamisele. Ettevõte on tegutsenud juba üle 10 aasta ning neil on laialdane kogemus nii era- kui ka ettevõtete klienditeeninduses nii Eestis kui ka Soomes. T&P Ehitusgrupp OÜ missiooniks on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust, mis vastab kõrgeimatele standarditele. Ettevõte kasutab ainult kvaliteetseid materjale ja tööriistu ning omab laia valikut erinevaid kiviliike, mis võimaldab klientidel valida just sobiva lahenduse vastavalt nende eelistustele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.