Rohkema info nägemiseks:

CITY BUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2328; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CITY BUILD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

City Build OÜ on Eesti kapitalil põhinev ehitusettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda kõrge kvaliteediga ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Meie ettevõtte tegutseb peamiselt uute kortermajade, eramute ja rajatiste ehitusel, pakkudes nii peatöövõtu kui alltöövõtu teenuseid.

Meie meeskond koosneb enam kui 10-aastase kogemusega spetsialistidest, kes on töötanud nii Eestis kui ka välismaal. Oleme pühendunud oma töötajate oskuste ja teadmiste pidevale täiustamisele, et pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. Meie põhitegevuseks on „võtmed kätte“ lahenduste pakkumine, mis hõlmab kõiki ehitusprotsessi etappe – alates planeerimisest ja projekteerimisest kuni lõpliku viimistlemiseni.

City Build OÜ pakub laia teenuste spektrit, sealhulgas vundamendi ehitust, betoonitöid, müüritöid, katusetöid, fassaaditöid, soojustamist, kipsitöid, ripplagede ehitust, maalritöid, plaatimistöid ja siseviimistlust. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt viiakse lõpule täpselt kokkulepitud tähtaegadel ja kõrge kvaliteediga. Oleme tuntud oma täpsuse, kokkulepetest kinnipidamise ja usaldusväärsuse poolest, pakkudes kõigile töödele kahe aasta garantiid. Meie missiooniks on olla Eesti ehitusmaastikul usaldusväärne ja tuntud partner, kes tagab oma klientidele parima võimaliku teenuse ja rahulolu.

kodulehele

CITY BUILD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.