Rohkema info nägemiseks:

LUMINAL KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 519; jälgijaid - 97. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUMINAL KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

LUMINAL KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 519 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 97 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta oli uute büroopinna otsijate vaates aktiivne. Kasvu ning soovi uute pindade järele veavad selgelt IT-sektori ettevõtted. Tallinna bürooturg on järgnevate aastate vaates saamas suuri uusi kliente just sellest valdkonnast.

Büroopindade üürihinnad on hetkel jäänud senisele tasemele püsima. A-klassi üürihinnad on jätkuvalt vahemikus 15-17 €/m² ning B-klassi hinnad jäävad 10-14 €/m² vahemikku. Mõningatel juhtudel ulatub A-klassi väikebüroo üürihind linna parimates asukohtades ka 20+ €/m². Potentsiaalsete klientide mahuline kasv ja vajadus uue pinna osas on ennekõike välismaiste ettevõtete vaates toonud lauale siselahenduse maksumuse, mida ühe kompenendina üürileandja käest küsitakse. Kuivõrd standardid ja selles pakutav sisu on kõigil pisut erinevad, siis erinevad ka võrreldavad pakkumised päris suures mahus.

Endla Ärimaja oli 2021. ja 2022. aastal 100% üürilepingutega kaetud. Ärimaja suuremad kliendid on Itella Estonia OÜ,

FS Capital Management OÜ (Sony ja Bang&Oluffsen), Rail Baltic Estonia OÜ ja WaveCom AS.

2023. aasta eesmärgiks on ärihoone pindade vakantsuse madalal hoidmine ning olemasolevatele klientidele jätkuvalt kõrge kvaliteediga teenuse pakkumine.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Puhasrentaablus -50,5% 74,3%

Varade tootlikkus (ROA) -4,3% 6,2%

Omakapitali tootlikus (ROE) -8,9% 13,9%

Ülaltoodud suhtarvud on arvutatud järgmiste valemite alusel:

Puhasrentaablus – kasum / müügitulud (%)

Varade tootlikkus (ROA) – kasum / keskmised varad (%)

Omakapitali tootlikus (ROE) – puhaskasum / keskmine omakapital (%)

LUMINAL KINNISVARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.