Rohkema info nägemiseks:

AR DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame vastavalt kliendi soovidele erilahendusmööblit. Tegeleme peamiselt köögimööbli ja garderoobidega, kuid sisustame soovi korral ka teised ruumid alatest vannitoast kuni lastevoodite ja laudadeni välja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud mööblitootmisele, mille eesmärk on luua kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi, mis rahuldavad meie klientide vajadusi ja soove. Meeskond, kes seisab selle ettevõtte taga, on täis entusiastlikke ja kogenud spetsialiste, kelle jaoks mööbel on kirg ja elustiil.

Alates ettevõtte loomisest oleme keskendunud pidevale kvaliteedile ning klientide rahulolu tagamisele. Me ei ole pelgalt mööbli valmistajad, vaid ka kodutunde loojad. Oleme uhked selle üle, et meie tooted ei ole mitte ainult vastupidavad, vaid ka kasutajasõbralikud ning pakuvad parimat hinna-kvaliteedi suhet turul.

Meie tootevalik hõlmab köögimööblit, garderoobide sisusid ja uksi, sealhulgas liuguksed, voldikuksed ja tavalised uksed. Samuti valmistame vannitoakappe ja mööblit, sealhulgas tehiskivist tasapindadega variante. Lisaks pakume elutoamööblit, nagu TV-lauad, diivanilauad, kapid ja palju muud.

Kuigi me ei ole odavaim mööblitootja turul, oleme alati valmis leidma kompromisse, et vastata klientide vajadustele ja eelarvele. Meie eesmärk on pakkuda mööblit, mis loob kodutunde ja võimaldab seda nautida pikki aastaid murevabalt. Oleme siin selleks, et teie kodu oleks hubane ja praktiline ning täidetud meie kvaliteetse mööbliga.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

AR DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Olen äärmiselt rahul eritellimusel valmistatud köögimööbliga, mille sellelt ettevõttelt tellisin.

- Jan P.

Tellisin neilt erilahendusena lastevoodi oma lapsele ning ma ei saaks olla rohkem rahul.

- Liis T.

Minu vannituba vajas hädasti uuendamist, ja nemad tegid suurepärast tööd, kujundades ja valmistades mulle täpselt sellise mööbli, mida soovisin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AR DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

AR Disain OÜ põhitegevusalaks on muu mööbli, täpsemalt erilahendusmööbli, valmistamine. Peamisteks tootegruppideks on köögimööbel, lastetoamööbel, vannitoamööbel ning garderoobisüsteemid.

Dropdown

kõik artiklid

Isikupärastatud garderoobi kujundamise juhend

Kodu on koht, kus me ennast kõige mugavamalt ja turvalisemalt tundma peaksime, ning garderoob on üks olulisemaid osi meie igapäevaelust. See on koht, kus hoiame
ssb.ee
Kodu on koht, kus me ennast kõige mugavamalt ja turvalisemalt tundma peaksime, ning garderoob on üks olulisemaid osi meie igapäevaelust. See on koht, kus hoiame oma riideid, kingi ja aksessuaare ning kus valmistume igapäevasteks väljakutseteks. Seetõttu on garderoobi kujundus ja planeerimine oluline samm selle tagamiseks, et see vastaks täpselt meie vajadustele ja soovidele. Siin on isikupärastatud garderoobi kujundamise lõplik juhend, mis aitab teil luua funktsionaalse ja stiilse ruumi, mis peegeldab teie isikupära. 1. Planeerimine on võti: Enne kui asute garderoobi kujundama, mõelge

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.