Rohkema info nägemiseks:

NURME PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2958; jälgijaid - 15. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NURME PRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

NURME PRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 2958 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Nurme Production OÜ asutati 2013. aastal, aktiivset äritegevust alustas ettevõte 2015. aasta alguses. Nurme Production OÜ peamisteks tegevusaladeks on õmblusteenuste osutamine ja valmisrõivaste tootmine. Ettevõte osutab rõivaste tootmiseks täisteenust, alustades rõivaste konstrueerimisest, kangaste ja abimaterjalide tellimisest ning lõpetades valmistoodangu ladustamise ja logistika korraldamisega.

Ettevõtte toodab ja müüb peamiselt alljärgnevaid tootegruppe: (cid:127) vabaajarõivad; (cid:127) spordirõivad; (cid:127) matkarõivad; (cid:127) jahirõivad; (cid:127) töö- ja vormirõivad, sealhulgas vormirõivad kaitseväele.

Ettevõtte põhilisteks klientideks on erinevad spordi- ja vabaajarõivaid müüvad ettevõtted Skandinaavias ja Kesk-Euroopas.

Nurme Production OÜ eesmärgiks on pakkuda tähtaegselt oma klientide ootustele vastavaid kvaliteetseid tooteid, suurendades seeläbi klientide usaldust ja rahulolu, mis tagab äritegevuse protsessi kestvuse ja edukuse.

Tagamaks oma eesmärkide täitmist on ettevõttes juurutatud kvaliteedijuhtimissüsteem, mis vastab ISO 9001:2015 standardile.

Nurme Production OÜ-s töötas 2022. aastal keskmiselt 133 töötajat, olles sellega regiooni üks suurimaid tööandjad. Ettevõtte aitab aktiivselt kaasa ka kergetööstuse tööjõupuuduse probleemi lahendamisele, pakkudes praktikavõimalusi erinevate koolide rõivatööstusega seotud erialade õpilastele. Samuti teeb ettevõtte koostööd Eesti Töötukassaga, pakkudes töötutele uue eriala omandamiseks tööpraktika võimalusi. Edukat koostööd kinnitab mais 2016 sõlmitud koostöölepe Eesti Töötukassaga.

Tegevuskeskkonna olulisi muutusi ei ole ette näha. Tootmise hooajalisus on rõivaste tootmise juures tavapärane praktika, kus kliendid esitavad tellimusi eraldi sügis/talve ja kevad/suvi toodetele. Ettevõtte tootmisprotsessid on kohandatud nendele vastavateks juba varasemalt. Keskkonna- ja sotsiaalsete mõjude suuremaid muudatusi ei ole ette näha. Paljude klientidega töötame juba aastaid klientide keskkonna - ja sotsiaalsete standardite kohaselt milliste nõuded võivad olla rangemad kui hetkel kehtivast seadusandlusest tulenevad. Finantsriskid on eelkõige seotud teistes valuutades (SEK, USD) toimuvate valuutatehingutega (enamus tarnijaid on valitud ja kinnitatud klientide poolt), kuid kuna nendes valuutades sisseostetavad kaubakogused ei ole määrava suurusega, ei kujuta need ka suurt riski ettevõtte majandustegevusele tervikuna.

2023. aastaks on plaanis jätkata valitud tootesuundade arendamist olemasolevate klientide parema teenindamise ning uute klientide leidmise, nende vajaduste väljaselgitamise ja klientide ootustele vastava teenuse pakkumise läbi. Ettevõte jätkab vastavalt vajadusele investeerimist uutesse tootmisseadmetesse.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 3 977 068 2 986 532

Tulu kasv % 33,17% -17,21%

Ärikasumimäär % 2,02% -2,73%

Puhasrentaablus % 0,61% -4,6%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 7,2 6,8

ROA % 0,62% -3,36%

ROE % 1,77% -10,24%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Tulu kasv (%) = (müügitulu 2022-müügitulu 2021)/müügitulu 2021*100

Ärikasumimäär (%) = ärikasum/müügitulu*100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu*100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/varad*100

ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku*100

NURME PRODUCTION OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.