Rohkema info nägemiseks:

NORDIC GAS SOLUTIONS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2714; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC GAS SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

NORDIC GAS SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 2714 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Gas Solutions OÜ eesmärk on pakkuda turvalisi ja uuenduslikke tehnoloogiaid, mille abil edendada maagaasi ja biometaani kasutuselevõttu mootorikütusena ning ka tööstustes protsessisooja tootmiseks.

Ettevõte toodab ja paigaldab surugaasitanklaid, kompressorjaamu, statsionaarseid ja mobiilseid surugaasi hoidlaid, LNG-tanklaid ning reserv- ja hoidlalahendusi ning korraldab nende hooldust ja käitu, kuid pakub ka erinevaid seonduvaid seadmeid.

Nordic Gas Solutions OÜ emaettevõtja on Nordic Gas Solutions AB (Rootsi). Mõlemad ettevõtted toetavad üksteist tehniliste lahenduste väljatöötamises ja tootmises ning tehnoloogia turundamises Põhjamaades ja Balti riikides.

Peamised arengud 2022.aastal

Ka aruandeaastal jätkusid positiivsed arengud, müügikäive kasvas 8,3% 5,8 miljoni euroni ja puhaskasum langes veidi 351 tuhende euroni ning jätkati panustatamist arendusprojektidesse tooteportfelli mitmekesistamiseks.

Aruandeaasta on andnud jätkuvat kinnitust, et ootused maa- ja biogaasi turu potentsiaali osas on osutunud paikapidavateks, millele on omakorda andnud tõuke geopoliitiline olukord ja mille tulemusena on riikide tähelepanu energiasõltumatuse tõstmiseks ainult kasvanud, seetõttu näeme huvi kasvu nii biogaasi-, LNG kui ka vesinikutehnoloogiate vastu.

Ettevõtte tooted ja tehnilised lahendused on endiselt konkurentsivõimelised. Turuolukord on positiivne ning järgnevateks aastateks eeldatakse kasvu jätkumist nii senistel peamistel turgudel (Soome, Eesti, Läti, Rootsi) kui ka laiemalt mujal Euroopas. Tänaseks on juba sõlmitud esimesed lepingud klientidega väljaspool meie tavapäraseid turge, millele on suuresti kaasa aidanud uus omanik ja kuulumine suurde rahvusvahelisse kontserni (TSG).

Ettevõtte organisatsioon on stabiliseerunud moodustades aruandeaasta lõpuks 34 koosseisulist inimest, peegeldades ettevõtte ettevalmistustöid tooteportfelli laiendamiseks.

Tootmistegevust arendatakse jätkuvalt 5000 m2 tootmispinnal, jätkunud on töö mitmete omatoodete valmistamisega: tööstuslike surugaasikompressorite koostega (nn.

“packaging”), oma CNG- ja LNG-tankurite arendamine, LNG-aurustite tootmine, biogaasi puhastustehnoloogiate juurutamine jms.

Ettevõttel on jätkuvalt suurepärased kontaktid turuosalistega, mis annavad head võimalused paindlikuks reageerimiseks arengutele.

Järgneva aasta fookus on läbi tooteportfelli mitmekesistamise panna alus edasisele kasvule ärimahtudes ning jätkub lahenduste väljatöötamine nii krüotehnika kui vesiniku valdkondades oma tooteportfellis juurutamiseks.

Ettevõtte peamised majandusnäitajad ja suhtarvud olid järgmised:

Näitajad 2022 2021 Valem

Müügitulu (EUR) 5813906 5369310

Puhaskasum 351123 383735 (EUR) aruandeaasta müügitulu- eelmise

Käibe kasv (%) 8,3 0,03 perioodi müügitulu)/ eelmise perioodi müügitulu*100

NORDIC GAS SOLUTIONS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.