Rohkema info nägemiseks:

AUTOJUPID.EE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid renoveeritud ja uusi varuosi, samuti teostab DPF hooldust, turbo remonti ning pakub roolilattide ja manuaalkäigukastide müügi ja remonditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Autojupid.ee OÜ on kiiresti kasvav ettevõte, mis on spetsialiseerunud renoveeritud ning uute varuosade müügile. Meie peamine eesmärk on pakkuda klientidele parimaid lahendusi nende sõidukite hooldamiseks ja remondiks. Oleme loonud asendusfondi süsteemi, mis võimaldab teil vanad osad meile tagastada, aidates samal ajal vähendada keskkonnamõju.

Teostame erinevate mootorsõidukite tahmafiltrite ja katalüsaatorite hooldust. Sõiduautode ja väikeste busside tahmafiltri pesutsükkel kestab keskmiselt 1 tund, samas kui veoautode Euro 4, Euro 5, Euro 6 pesutsükkel kestab 2,5-3 tundi. Pakume tõhusat DPF hooldust, tagades teie sõiduki hea jõudluse.

Müüme uusi ja renoveeritud turbokompressoreid ning pakume tehasegarantiiga remonti. Lisaks remondime turbosid sõiduautodele, veoautodele ja eritehnikale. Kui teil on mittetöötav turbo või rikkis turbokompressor, teostame tasuta ekspertiisi, et tuvastada vea algpõhjus.

Müüme tehases taastatud roolilatte erinevatele sõidu- ja pakiautodele ning pakume remonditeenust. Samuti pakume Renault, Citroen, Opel, Mercedez-Benz, Nissan, Peugeot, Ford, Fiat, Volkswagen pakiautodele tehasegarantiiga manuaalkäigukaste.

Automootorite Müük: Pakume kasutatud ja kontrollitud ajalooga mootoreid Euroopast. Kõik meie tooted on kaetud garantiiga, tagades teile rahulolu ja kindlustunde.

Miks valida meid:

  • Kvaliteetsed renoveeritud ja uued varuosad
  • Kogenud ja professionaalne meeskond
  • Kohandatud lahendused vastavalt teie vajadustele
  • Konkurentsivõimelised hinnad ja läbipaistev teenindus

Olenemata sellest, kas vajate uut turbot, tahate hooldada oma sõiduki tahmafiltrit või otsite usaldusväärset remonditeenust, oleme siin, et aidata. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame teie sõiduki jaoks parima lahenduse!

Oleme valmis aitama teid igasuguste autoremondiga seotud küsimuste korral. Teeme koostööd, et hoida teie sõiduk heas korras ja teie rahakott rahul. Autoremondi eksperdid – meie teenused, teie usaldusväärne partner!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

AUTOJUPID.EE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Kiire ja professionaalne lahendus minu autoprobleemidele. Aitäh!

- Martin V.

Suurepärane valik varuosi ja asjatundlik personal.

- Kadri R.

Olen leidnud siit alati vajalikud osad oma autoremondiks.

AUTOJUPID.EE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte ajalugu ja tegevussuund Ettevõte, mille nimi on Autojupid.ee OÜ, asutati 2013. aastal. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud oma peamisele tegevussuunale, mis hõlmab erinevate kaupade vahendamist. See tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud erinevate toodete hankimisele ja edasimüümisele, pakkudes klientidele laia valikut erinevaid kaupu. Tulud, kulud ja kasum Majandusaasta lõppedes oli ettevõtte netokäive 1 256 594 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab, et ettevõte on edukas ja kasvav. Lisaks on oluline märkida, et ettevõtte juhatus saavutas majandusaastaks

Dropdown

kõik artiklid

Autojupid.ee | Manuaalkäigukastide müük ja remont

Tehases taastatud manuaalkäigukastide müük Renault, Citroen, Opel, Mercedez-Benz, Nissan, Peugeot, Ford, Fiat, Volkswagen pakiautodele. Manuaalkäigukastidele 1
ssb.ee
Tehases taastatud manuaalkäigukastide müük Renault, Citroen, Opel, Mercedez-Benz, Nissan, Peugeot, Ford, Fiat, Volkswagen pakiautodele. Manuaalkäigukastidele 1 aasta pikkune tehasegarantii (läbisõidupiiranguta). Müüme, remondime ning taastame käigukaste pakiautodele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.