Rohkema info nägemiseks:

KANDSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1744; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta KANDSA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KANDSA OÜ on uhke selle üle, et meie käe all valmiv välimööbel on oluline osa teie välisruumide loomisel. Meie kollektsioon pole lihtsalt mööbel, vaid kunstiteos, mis ühendab looduslike materjalide ilu ja kestva disaini. Iga detail - olgu see siis IMPALA palisandri toonide või PUNAHIRV prantsuse stiili elegantsi näol - on valmistatud tugevast puidust ja vastupidavatest malmist jalgadest, mis tagavad toodete vastupidavuse nii ilmastiku kui ka aja möödudes.

Olenemata sellest, kas soovite lisada oma aeda elegantsi meie LAAMA pingi või luua kogukonna jaoks koosolekuruumi NAHKHIIR lauakomplektiga, meie mööbel on nii funktsionaalne kui ka kaunis. Malmist jalgadega välimööbel pakub unikaalset stabiilsust ja tugevust, muutes need sobivaks nii koduaias kui ka avalikes parkides.

Meie kvaliteedipühendumust võib näha igas detailis, olgu selleks KAAMELi pingi kaar või METSKITSe vastupidav konstruktsioon. Mõistame, et välimööbel pole lihtsalt istumiseks, vaid selle eesmärk on luua kestvaid ruume suhtlemiseks, mõtisklemiseks ja ümbritseva looduse ilu nautimiseks.

Kui uurite meie kollektsiooni, siis ärge kartke võtta meiega ühendust hinnapakkumiste või kohandatud tellimuste jaoks. Teie ideaalne välimööbli komplekt on vaid ühe vestluse kaugusel. Üheskoos loome teie järgmise välisürituse jaoks unikaalse tausta, üks erakordne mööbliese korraga.

Avastage KANDSA OÜ käsitööna valminud välimööbli ilu ja vastupidavus - kus elegants kohtub vastupidavusega.

Kontakt

KANDSA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Olen äärmiselt rahul oma kohandatud mööblilahendusega.

- Kaupo P.

Suurepärane teenindus ja uskumatult mugav mööbel!

- Sirli A.

Minu aiaõhtud on nüüd palju nauditavamad tänu nende mööblile.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KANDSA OÜ tegevusaruanne 2023

Kandsa OÜ asutati 22.11.2013 aastal. Firma tegeleb tööstuslike maasinate hoolduse, remondi, paigaldusega ja lisaks mööbli tootmisega. 2023 aastal oli käive 28 047 eurot. Kahjum oli 247 eurot. Palgafond oli 2023 aastal 10 622 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kas malmjalgadega mööbel suudab ühendada vastupidavust ja ajatut stiili?

Malmjalgadega mööbel on tugevuse ja ilu sümbioosi tunnistus, kontseptsioon, mida on hinnatud alates Victoria ajastust. Tuntud oma keerukate disainide ja robusts
ssb.ee
Malmjalgadega mööbel on tugevuse ja ilu sümbioosi tunnistus, kontseptsioon, mida on hinnatud alates Victoria ajastust. Tuntud oma keerukate disainide ja robustse olemuse poolest, on malm olnud sajandeid välimööbli materjalide seas eelistatud valik. Tänases disainimaastikus hoiab malm endiselt oma erilist kohta. Selle võime sulanduda kaasaegsete stiilidega säilitades samal ajal oma ajaloolise võlu teeb sellest mitmekülgse valiku aiamööbli jaoks. Vastupidavus ja pikaealisus Üks peamisi põhjuseid, miks valida oma aeda malmjalgadega mööbel, on selle erakordne vastupidavus. Erinevalt puidust või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.