Rohkema info nägemiseks:

RVT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4273; jälgijaid - 32. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RVT EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

RVT EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 4273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

RVT Ehitus OÜ põhitegevusaladeks on peatöövõtt ja projektijuhtimine, insenerehitiste ja rajatiste ehitamine.

Ettevõtte 2022. a. müügituluks kujunes 5 661 293 eur (2021.a. 12 284 796 eur) ja puhaskasumiks 276 754 eur (2021.a. 250 843 eur). Puhaskasumiga ületati mõningal määral 2021. aasta tulemust. Müügitulu osas oli suur vähenemine, kuna turul toimus aasta alguses insenertehniliste tööde tellimuste vähenemine. Jätkuvad kõrged ja suurenenud sisendhinnad ei võimaldanud puhaskasumi kasvatamist. Aasta teises pooles tuli turule mitmeid insenertehnilisi objekte, mille üle ettevõtte juhtkonnal on hea meel, mis annavad ettevõttele tegutsemist 2023.

aastaks. Ettevõte on tänu stabiilsele tegutsemisele aastate jooksul piisavalt tugev, et jätkata järjepidevat tegevust.

RVT Ehitus OÜ olulisemad objektid 2022. aastal:  Tallinna reoveepuhastusjaama mehaanilise puhastusetapi rekonstrueerimine;  Võru reoveepuhasti ehitustööd;  Tallinna reoveepuhastusjaama mudatihendite rekonstrueerimine;  Vaela veetöötlusjaama rekonstrueerimise tööd;  Tallinna reoveepuhastusjaama paakautode vastuvõtusõlm;  Muuga reoveepumpla möödaviigusüsteem.

RVT Ehitus OÜ objektid, mis tulevad üle 2023. aastasse:  Põltsamaa reoveepuhasti rekonstrueerimise ehitustööd;  Turba reoveepuhasti rekonstrueerimise ehitustööd;  Vasalemma reoveepuhasti projekteerimise ja ehitustööd;  Kadaka tee 46A tootmishoone laiendus Tallinnas;  Tallinna reoveepuhastusjaama peapumplas pumba paigaldus.

Ettevõtte meeskond 2022. aastal oli 6-e liikmeline (2021.a. 7 töötajat).

RVT Ehitus OÜ jätkab tegevust insenertehniliste objektide teostamisel. Ettevõtte juhtkond on teinud otsuse osaleda tasakaalukalt ja kaalutletult hangetel, võttes mitte üleliigseid riske seoses maailma majanduses toimuvaga. RVT Ehitus OÜ osaleb jätkuvalt insenertehniliste ja rajatiste ehitamise hangetel ning teostab peatöövõtu ja projektijuhtimise vormis üldehitustöid. Meie tugevuseks on tegutseda nii insenerehitiste kui ka üldehituse sektoris.

Jätkame ettevõtte meeskonna edasi arendamist ja motiveerimist koolituste näol, et tagada enda konkurentsivõime nii üldehituse kui ka insenertehnilises valdkonnas ning hoida järjepidevust

RVT EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.