Rohkema info nägemiseks:

RVT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4417; jälgijaid - 32. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RVT EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

RVT EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 4417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

RVT Ehitus OÜ põhitegevusaladeks on peatöövõtt ja projektijuhtimine, insenerehitiste ja rajatiste ehitamine.

Ettevõtte 2023.a. müügituluks kujunes 7 002 441 eur (2022.a. 5 661 293 eur) ja puhaskasumiks 340 660 eur (2022.a. 276 754 eur). Majandusaasta puhaskasumiga ületati mõningal määral 2022. aasta tulemust. Müügitulu osas oli suurenemine, kuna õnnestus ettevõttel saada töösse 2022. aasta lõpus hankesse tulnud projekte. Jätkuvad kõrged ja suurenenud sisendhinnad ei võimaldanud puhaskasumi kasvatamist märkimisväärselt. Ettevõte on tänu stabiilsele tegutsemisele aastate jooksul piisavalt tugev, et jätkata järjepidevat tegevust.

RVT Ehitus OÜ olulisemad objektid 2023. aastal:  Põltsamaa reoveepuhasti rekonstrueerimise ehitustööd;  Turba reoveepuhasti rekonstrueerimise ehitustööd;  Vasalemma reoveepuhasti projekteerimis- ja ehitustööd;  Kadaka tee 46A tootmishoone laiendus Tallinnas;  Tallinna reoveepuhastusjaama peapumplas pumba paigaldus.

RVT Ehitus OÜ suuremad objektid, mis tulevad üle 2024. aastasse:  Tallinna veepuhastusjaama seliti rekonstrueerimine;  Tallinna reoveepuhasti eelsetiti rekonstrueerimise II etapp;  LNG laadimisvarre paigaldustööd Paldiskis;  Tallinna reoveepuhastusjaama metaantankide rekonstrueerimine.

Ettevõtte meeskond 2023. aastal oli 6-e liikmeline (2022.a. 6 töötajat).

RVT Ehitus OÜ jätkab tegevust insenertehniliste objektide teostamisel. Ettevõtte juhtkond on teinud otsuse osaleda tasakaalukalt ja kaalutletult hangetel, võttes mitte üleliigseid riske. RVT

Ehitus OÜ osaleb jätkuvalt insenertehniliste ja rajatiste ehitamise hangetel ning teostab peatöövõtu ja projektijuhtimise vormis üldehitustöid.

Jätkame ettevõtte meeskonna edasi arendamist ja motiveerimist koolituste näol, et tagada enda konkurentsivõime nii üldehituse kui ka insenertehnilises valdkonnas ning hoida järjepidevust

RVT EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.