Rohkema info nägemiseks:

ORTHOTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 523; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORTHOTRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

ORTHOTRADE OÜ hetkeolukord

Juba 523 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on ortopeediliste tarvikute ning kirurgiliste meditsiiniseadmete maaletoomine ja müük. Aasta jooksul olulisi muudatusi tooteportfellis ei toimunud ning tootevalikus on jätkuvalt esindatud põlveproteesid, puusa pool- ja täisproteesid, intramedulaarsed naelad, luuplaadid, kruvid, luutsemendid ja luuasendajad, naatrium-hüaluronaadi lahused, kirurgilised saed/trellid, ortopeedilised zgutid jms.

Orthotrade on keskendunud Eesti turule uute ning alternatiivsete toodete maaletoomisele. Valime oma tooteportfelli nii spetsiifilisi nišitooteid, mille pakkumine Eesti turul täna on piiratud, kui ka laiemat kasutust leidvaid tooteid, mille tänane hind väikese turumahu või väheldase konkurentsi tõttu on meie hinnangul ebaproportsionaalselt kõrge. Selle tulemusel oleme oluliselt suurendanud raviasutuste valikuvõimalusi nii ortopeediliste tarvikute kui ka erinevate meditsiiniseadmete soetamisel.

Tootjate valikul lähtub Orthotrade järgmistest kriteeriumitest: tootja kogemused ja tegutsemisajalugu, toodete kvaliteet ning kvaliteedikontrolli põhimõtted, tarnekindlus ja hinna / kvaliteedi suhe. Enne uue tootja tarvikute lisamist tooteportfelli teostab Orthotrade tootja juures kohapeal tootmisprotsessi ning kvaliteedikontrolli protseduuride ülevaate ning testib kõiki tooteid enne müügi alustamist ka Eestis kohapeal, kaasates vajadusel toodete sobivuse hindamiseks erialaspetsialiste.

Kuna omame otsekontakte tootjatega ning oleme sisse töötanud väga operatiivse tarneahela, suudame pakkuda ka spetsiifilisi erinõuetele vastavaid tooteid väga lühikese tarneajaga.

2023. aastal jätkab Orthotrade oma tootevaliku laiendamist ning kliendibaasi kasvatamist nii otsemüükide kui riigihangetel osalemise kaudu.

ORTHOTRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.