Rohkema info nägemiseks:

INTERIM AGENTUUR VVT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1769; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTERIM AGENTUUR VVT kohta arvamuslugu!"

INTERIM AGENTUUR VVT OÜ hetkeolukord

Juba 1769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

VELSTRÖM VALLNER TOHVER OÜ tegevusaruanne 2022

Velström Vallner Tohver OÜ on Eesti juhtiv interim agentuur, mis on aastatega kokku pannud kogenud konsultantidest koosneva meeskonna ja ulatusliku kontaktvõrgustiku. Ettevõte on loodud 2014. a kolme rahvusvahelise kogemusega tippjuhi poolt, kelle nimed kajastuvad ka ettevõtte nimes.

Meie teenuste portfelli moodustavad järgmised juhtimis-, värbamis-, koolitus ja nõustamisteenused: • mobiilse juhtimise teenuse kaudu aitame ettevõttel ellu viia muutusi, luua lisaväärtust ja liikuda arenguteel edasi; • sihtotsingu ja ekspressotsingu abil leiame kliendi meeskonda püsivalt sobivad juhid ja spetsialistid; • koolitustel jagame oma võrgustikku kuuluvate kogenud juhtide kogemusi.

Laiale interim võrgustiku liikmetele pakume huvitavaid väljakutseid interim juhtidena.

Lähtuvalt kliendi vajadustest nõustame ja töötame välja tõhusad juhtimislahendused nii avaliku kui erasektori organisatsioonidele.

Mobiilne juhtimine (interim management) on juhtimise tööriist, mis toob väljastpoolt organisatsiooni ettevõttesse sisse interim juhi, kes omab kliendile vajalikke oskusi ja kogemusi, on kõrgelt kvalifitseeritud, saavutab kokkulepitud aja jooksul kindlaks määratud eesmärgid ning viib ellu kokkulepitud muudatused.

Velström Vallner Tohver OÜ tugevused ja eristumine: uudne teenus, töövorm ja juhtimisviis; hea tööjõuturu tunnetus; kogenud praktikutest koosnev meeskond ja lai interim võrgustik.

Meie missioon on juurutada mobiilse juhtimise ideed, pakkuda tõhusaid juhtimislahendusi tööandjale ja põnevaid väljakutseid interimile.

Meie visioon: aastaks 2025 teavad 90% Eesti tööandjatest mobiilset juhtimist ja on avatud mobiilsele juhtimisele ja interim töösuhtele.

01.10.2021 - 30.09.2022 oli Velström Vallner Tohver OÜ-le üheksas majandusaasta. Majandusaasta käive oli 619,2 tuhat EUR ja kasum 43,8 tuhat EUR.

Osaühingus töötab 7 inimest ja neile arvestati töötasu 139,6 tuhat EUR, millest 15,5 tuhat EUR moodustasid juhatuse liikmete tasud. Tasudele lisandusid maksud summas 45,6 tuhat EUR. Juhatuse liikmetele soodustusi ei tehtud.

Järgmisel majandusaastal jätkame interim juhtimise, sihtotsingu, koolituse ja juhtimisnõustamise teenuste osutamisega nii Eestis, Euroopa Liidus kui ka Euroopa Liidu välistes riikides.

Lähemalt saab meie ettevõtte ja teenustega tutvuda veebilehelt www.vvt.ee.

INTERIM AGENTUUR VVT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.