Rohkema info nägemiseks:

VIIMISTLUS24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset mööbli restaureerimist ja puitdetailide viimistlusteenuseid, taaselustades vanad esemed ja muutes puidu kauniks ja vastupidavaks kunstiteoseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Viimistlus24 OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse viimistlusteenuse pakkumisele. Meie põhitegevuseks on erinevate puit- ja vineerdetailide viimistlemine, olgu selleks mööblidetailid, uksed, aknad või muud puittooted. Viimistlustoiminguid teostatakse nii pihustiga kui ka pintsliga, tagades, et teie puitdetailid oleksid vastupandamatult kaunid ja vastupidavad.

Meie tööd ei piirdu ainult viimistlusteenustega, vaid laienevad ka akende, uste ja mööbli restaureerimise valdkonnale. Meie meeskond koosneb aastakümnete pikkuse töökogemusega spetsialistidest, kes on pühendunud vanade ja väärtuslike esemete taastamisele ning nende endise hiilguse taaselustamisele.

Koostööd teeme mitmete kvaliteetsete viimistlusmaterjalide tarnijatega, mis tähendab, et saate valida just teie soovidele ja vajadustele vastavad tooted. Olgu selleks mööbli taastamine, puidu värvimine või peitsimine, oleme teie usaldusväärne partner, kes tagab kvaliteedi igas etapis.

Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes on oma ala eksperdid ja kes tagavad tipptasemel viimistlustööd. Teie soovid on meie jaoks prioriteet, mistõttu pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele. Teeme koostööd mitmete tarnijatega, mis võimaldab teil valida sobivad viimistlusmaterjalid ja -toonid. Iga detail on meile oluline, olgu tegemist restaureerimise, värvimise või peitsimisega.

Oleme siin, et muuta teie puidust esemed ja detailid säravaks ning vastupidavaks. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada koostööd ja leida parimad lahendused teie viimistlustöödeks. Teie rahulolu on meie eesmärk, ja koos suudame saavutada imelisi tulemusi.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

VIIMISTLUS24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Viimistlus24 OÜ meeskond tegi suurepärast tööd minu vana mööbli restaureerimisel. Tulemus oli lihtsalt hämmastav! Nüüd saan uhkusega öelda, et minu kodus on tõeline kunstiteos.

- Marten R.

Nende puitdetailide viimistlus oli tõeliselt professionaalne. Minu uksed ja aknaraamid näevad välja nagu uued, ja ma olen äärmiselt rahul valitud viimistlustööde kvaliteediga.

- Anna-Liisa B.

Viimistlus24 OÜ oli minu puidust köögimööbli värvimisel suurepärane valik. Nad aitasid mul valida sobiva värvi ja viimistluslahenduse ning nüüd näeb minu köök välja just selline, nagu olin alati unistanud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks tasub vana mööblit restaureerida?

Vanade mööbliesemete restaureerimine on kunst, mis toob ellu mööbli varjatud ilu ja ajaloo. Mööbli restaureerimine ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka emotsionaalselt rikastav kogemus. Selles artiklis uurime, kuidas meie kogenud spetsialistid aitavad teil taaselustada mööblit, mis võib olla aastakümneid või isegi sajandeid vana. Kui teil on kodus vanu mööbliesemeid, millel on emotsionaalne väärtus või mis on pärit pika ajalooga perest, siis võib nende restaureerimine olla suurepärane viis säilitada nende lugu ja pärandit. Meie restaureerimise spetsialistid ei lihtsalt ei paranda mööblit,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muutuvad puitdetailid unikaalseks?

Puitdetailide viimistlemine on kunst, mis lisab teie kodule või äriruumidele isikupära ja ainulaadsust. Selles artiklis uurime põhjalikumalt erinevaid viimistlu
ssb.ee
Puitdetailide viimistlemine on kunst, mis lisab teie kodule või äriruumidele isikupära ja ainulaadsust. Selles artiklis uurime põhjalikumalt erinevaid viimistlusviise ja kuidas meie meeskond suudab muuta tavalised puitdetailid tõeliseks kunstiteosteks, mis köidavad pilke ja loovad erakordse atmosfääri. Värvimine on üks levinumaid ja mitmekülgsemaid viimistlusviise, mis võimaldab teil luua puidule peaaegu igasuguse välimuse. Kas soovite luua helgeid ja elavaid aknaraame või hoopis rahulikke ja maalähedasi puitpõrandaid? Meie meeskond oskab valida õiged värvitoonid, mis sobivad teie stiiliga,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.