Rohkema info nägemiseks:

HEARTWOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel ehitus- ja kinnisvarateenuseid, mis on spetsialiseerunud puidutoodetele ning ajaproovile vastavatele ehitus- ja viimistlusmaterjalidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud puuseppadest ja disaineritest, kellel on kirg puidu vastu ning aastatepikkune kogemus eritellimusel puitmööbli valmistamisel. Oleme pühendunud sellele, et iga klient leiaks meie juures kvaliteetseid käsitöömööbli lahendusi, mis peegeldavad nende isiklikku stiili ja maitset.

Iga meie meeskonna liige on oskuslik puidu töötleja, kes tunneb puidu eripära ning suudab muuta puidust igasuguseid imelisi kunstiteoseid. Lisaks puuseppadele on meie meeskonnas ka disainereid, kes aitavad teil valida sobivaid materjale, värve ja kujunduselemente, et luua täpselt see mööbel, mida teie ruum vajab.

Meie tegevusala: Eritellimusel puitmööbel 

Meie põhitegevusala on eritellimusel puitmööbli valmistamine, kuid me ei piirdu ainult sellega. Lisaks kohandatud mööbli loomisele pakume ka mitmesuguseid sellega seonduvaid teenuseid. See hõlmab puidu restaureerimist, mis aitab taaselustada vanu ja armastatud mööbliesemeid, samuti puidust ehitusdetaile, mis lisavad teie kodule või äripinnale iseloomu ja elegantsi.

Oleme uhked oma oskuste ja kogemuste üle, ning meie eesmärk on tuua teie ideed ja unistused ellu kvaliteetse ja individuaalse puitmööbliga. Oleme siin, et muuta teie kodu või äripind ainulaadseks ja funktsionaalseks, nii et võtke meiega ühendust, et alustada koos meiega puidumaailma avastamist!

Tutvuge meiega lähemalt!

Vaata rohkem

HEARTWOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek O.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte puidutöödega. Nad valmistasid meile suurepärase kohandatud köögilaua.

- Jaan T.

Minu vana puidust laud oli väga kahjustatud ja ma otsustasin selle taastada. Ettevõte tegi suurepärast tööd.

- Margus P.

Tellisin ettevõttelt puidust aknaluugid meie maja jaoks ning nad tegid imelist tööd. Luugid on väga ilusad.

HEARTWOOD OÜ tegevusaruanne 2022

Heartwood OÜ on 06.02.2014. a asutatud ühemehe firma ning ettevõtte peamised tooted ja teenused on puidust paatide hooldamine, remontimine, ehitamine, tisleripinkide valmistamine ning furnituuri ja väiksemate puidust esemete valmistamine.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on puidu restaureerimise eelised ja protsessi sammud?

Puit on ajatu ja vastupidav materjal, mis leiab kasutust nii mööbli, interjööri kui ka arhitektuuri valdkonnas. Ajapikku võib aga puit hakata kulumise ja vanane
ssb.ee
Puit on ajatu ja vastupidav materjal, mis leiab kasutust nii mööbli, interjööri kui ka arhitektuuri valdkonnas. Ajapikku võib aga puit hakata kulumise ja vananemise märke näitama. Selles artiklis uurime puidu restaureerimise eeliseid ja protsessi samme ning miks see võib olla väärtuslik viis säilitada puitesemete ilu ja väärtus. Puidu restaureerimise eelised: 1. Säästab ressursse ja raha: Puidu restaureerimine võimaldab teil taaselustada vanu või kahjustatud puitesemeid, vältides uue materjali ostmist ja ressursside raiskamist. See on säästlikum ja keskkonnasõbralikum valik. 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.