Rohkema info nägemiseks:

EASTFOREST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme terviklikke metsamajandusteenuseid alates metsa istutamisest kuni ehitustöödeni, tagades looduskeskkonna säilitamise ja kliendi rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eastforest OÜ on metsamajanduse ja ehitustööde valdkonnas tegutsev ettevõte, mille eesmärgiks on loodussõbralik metsamajandamine ning kvaliteetsete ehitustööde pakkumine. Oleme pühendunud jätkusuutlikkusele, tagades, et meie metsandustegevus aitab kaasa looduskeskkonna heaolule ja kestlikkusele tulevastele põlvedele.

Pakume kevadist ja sügist metsaistutusteenust, tagades uue metsapõlvkonna kasvu. Teostame kvalifitseeritud käsimeestega raideid, kasutades tipptasemel seadmeid nagu John Deere harvesterid. Omame mitmeid masinaid, sealhulgas John Deere 810, Komatshu 830 ja Ponsse Wisent, tagamaks kiire ja tõhus kokkuveoteenus.

Pakume parimat hinda metsakinnistutele ja aitame metsaomanikel saada tulu oma metsast. Ostame erinevaid metsamaterjale ning koostame ja hindame metsamajandamiskavasid, omades selleks vastava väljaõppega spetsialiste.

Meie ehitustööd on suunatud nii eraklientidele kui ka äriklientidele. Oleme paindlikud, professionaalsed ja klientide vajadustele täielikult pühendunud. Pakume laias valikus ehitusteenuseid. Alates pisiremondist kuni suuremahuliste üldehitustöödeni.

Tagame teie kodule turvalise ja vastupidava katuse. Kvaliteetsed betoonitööd ja kindlad vundamendid tagavad ehitise vastupidavuse. Uuendame ja restaureerime vanu hooneid ning teostame mitmesuguseid müüritöid. Loome teie kodu või ärihoone jaoks kauni ja funktsionaalse sisekujunduse.

Teostame professionaalseid elektri-, sanitaar- ja ventilatsioonitöid vastavalt teie vajadustele. Kujundame välisruumi vastavalt teie soovidele, luues kauni ja mugava keskkonna.

Oleme siin, et pakkuda teile parimat metsamajanduse ja ehitustööde teenust. Kas vajate professionaalset metsamajanduskava või soovite oma kodule uut ilmet anda? Ärge kartke võtta meiega ühendust! Koos leiame alati parima lahenduse, tagades teie täieliku rahulolu ja projekti kvaliteedi.

Võta ühendust juba täna ning usalda meile oma mets ja kodu!

KONTAKT

EASTFOREST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Professionaalsed ehitustööd. Eastforest tegi imet minu koduga.

- Marko E.

Metsaraie oli kiire ja tõhus. Meeskond oli professionaalne ja suhtlus sujus suurepäraselt.

- Kadi R.

Olen äärmiselt rahul nende professionaalsuse ja kiirusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EASTFOREST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ EASTFOREST on metsandusettevõte, mis alustas oma tegevust 2014. aasta kevadel. Selle põhitegevuseks on metsandus, mis hõlmab metsa langetamist ja väljavedu teenustööna, hooldusraieid, võsalõikust ja metsamaterjali müüki. Ettevõte on aastate jooksul kasvanud ja laienenud, pakkudes oma teenuseid nii Eestis kui ka välismaal. Alates 2016. aastast on OÜ EASTFOREST sõlminud mitmeid lepinguid Riigimetsa Majandamise Keskusega (RMK). Need lepingud hõlmavad raie- ja kokkuveoteenuste mahtusid ning hinnad kujunevad riigihankes pakutud hinnakoefitsendi korrutamisel kehtiva RMK raie- ja kokkuveotööde

Dropdown

kõik artiklid

Mida tasub teada oma kinnisvara väärtuse hindamisel? Eastforest annab nõu

Kinnisvara väärtuse hindamine on oluline protsess, mille abil saab teada oma vara tegeliku väärtuse ning teha edasised otsused selle kasutamise või müümise osas
ssb.ee
Kinnisvara väärtuse hindamine on oluline protsess, mille abil saab teada oma vara tegeliku väärtuse ning teha edasised otsused selle kasutamise või müümise osas. Kuidas toimub kinnisvara hindamine ning mida tasub selle käigus teada? Selles artiklis jagab Eastforest oma nõuandeid ja soovitusi. Kinnisvara hindamisel võetakse arvesse erinevaid tegureid, nagu asukoht, ehitusmaterjalid, seisukord, suurus, vaated, ligipääsetavus jne. Kinnisvara hindaja vaatab üle kõik need tegurid ning hindab nende põhjal vara väärtust. Kinnisvara hindamine on protsess, mis võtab aega ja nõuab professionaalset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.