Rohkema info nägemiseks:

HOLMEN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Holmen Grupp on ehitusettevõte, mis pakub laia valikut ehitusteenuseid üle Eesti, hõlmates kogu protsessi algsest kavandist kuni viimaste viimistlustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HOLMEN GRUPP OÜ usub, et iga unistuse aluseks on tugev struktuur. Meie missiooniks on pakkuda terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, mis kehastavad kvaliteeti esimesest plaanist viimase pintslitõmbeni. 

Meie asjatundlikkus hõlmab Eesti kauneid maastikke, pakkudes üldisi ehitus- ja remonditöid, mis muudavad visioonid reaalsuseks. Olgu selleks detailide peensus viimistlustöödes, vastupidavuse proovikivi katuseehitustöödes või esteetiline veetlus fassaaditöödes, meie oskuslik meeskond on valmis igat ehitusaspekti täpsuse ja hoolikusega käsitlema.

Meid eristab meie 'võtmed kätte ehituse' lähenemine. See tähendab, et haldame iga projekti algusest lõpuni, tagades klientidele sujuva ja stressivaba kogemuse. Meie pühendumus tipptasemele peegeldub igas kinnitatud liigeses ja paigaldatud plaadis, kuna püüdleme ootuste ületamise ja erakordsete tulemuste saavutamise poole.

Liitu meiega teekonnal, kus sinu ehitusvajadused rahuldatakse võrreldamatu professionaalsusega ja sinu rahulolu on meie peamine eesmärk. Ehitame mitte ainult hooneid, vaid helgemat tulevikku Eestile koos. HOLMEN GRUPP OÜ – koht, kus sinu ehitusunelmad saavad meie edu plaaniks.

Kontakt:

+372 5336 3964

HOLMEN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane töö, täpne ja professionaalne teenus!

- Andres

Kiire ja korrektne ehitusteenus.

- Kristiina

Efektiivne viimistlustöö, suurepärane meeskond!

5 trendi, mis kujundavad Eesti ehitustööstuse tulevikku

Eesti ehitustööstus läbib olulist muutust, mida veavad tehnoloogiline innovatsioon, keskkonnaküsimused ja turunõudluse areng. Tipptasemel ehitusteenuseid pakkuv HOLMEN GRUPP OÜ on nende muutuste omaksvõtmisel eesrindel. Selles blogipostituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad Eesti ehitustööstuse tulevikku. 1. Jätkusuutlikud ehituspraktikad Jätkusuutlikkusele suureneva rõhuasetusega on Eesti ehitussektor üha enam omaks võtmas energiatõhusaid praktikaid ja rohelise ehituse standardeid. See hõlmab taastuvenergia allikate, nagu päikese- ja tuuleenergia, integreerimist uutesse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida majale õige katus?

Õige katuse valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab mitte ainult teie vara esteetilist veetlust, vaid ka selle funktsionaalsust, kaitset ja väärtust.
ssb.ee
Õige katuse valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab mitte ainult teie vara esteetilist veetlust, vaid ka selle funktsionaalsust, kaitset ja väärtust. Katus on rohkem kui lihtsalt kate; see on keeruline süsteem, mis mängib olulist rolli teie hoone üldises terviklikkuses. Mitmed tegurid peaksid juhendama teie katuse valikut, sealhulgas materjali omadused, vastupidavus, maksumus, hooldusnõuded ja ühilduvus teie kodu disainiga. Katusematerjalide tüübid Asfaltkatusekivid on kõige populaarsem katusematerjal nende kulutõhususe ja paigaldamise lihtsuse tõttu. Need on saadaval erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.