Rohkema info nägemiseks:

NEVAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6768; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NEVAL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusvaldkond on alati olnud üks olulisemaid majandusharusid, mis mõjutavad meie igapäevaelu ja ühiskonda laiemalt.

Samal ajal on ka autode ja sõidukite kasutamine muutunud üha olulisemaks meie mobiilsuse tagamisel. Kuid kas olete kunagi mõelnud, kuidas saaks ühendada need kaks erinevat teenust ühes ettevõttes? Siin tuleb mängu meie ettevõte, mis on spetsialiseerunud nii ehitustöödele kui ka rehvivahetusele ja -remontimisele.

Ehitusvaldkond nõuab kvaliteetset tööd, mis vastaks klientide ootustele ja nõudmistele. Meie ettevõte on uhke oma kvalifitseeritud meeskonna ja pikaajalise kogemuse üle ehitustööde valdkonnas. Olgu see siis uusehitus, renoveerimine või remont - meie eesmärk on tagada, et iga projekt saaks edukalt ja õigeaegselt lõpule viidud. 

Võta meiega ühendust!

 

NEVAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ülo S.

Mulle on alati olnud oluline, et ehitustööd oleksid teostatud professionaalselt ja täpselt ning ma leidsin selle ettevõtte, mis vastas kõikidele minu ootustele.

- Külli T.

Nad töötasid tõhusalt ja jäid alati eelarvesse ning ajakavasse. Suhtlus nende meeskonnaga oli alati sujuv ja professionaalne.

- Riina K.

Minu auto rehvid vajasid kiiresti hooldust, ja see ettevõte tuli minu päästmiseks. Nad olid kiired, asjatundlikud ja sõbralikud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NEVAL OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Neval loodud 19.02.2014 aastal. Peamine tegevusala - ehitustööd, kõrval tegevusala - rehvide remont ja rehvide vahetus. 2023 aastal firma käive moodustas 1 261 321 eur (2022 a-1 006 176 eur). Investeeringuid 2023 aastal moodustasid 2 491 eur ( 2022 aastal 1 249 eur). Palgafond ja juhatuse liige väljamaksed moodustasid kokku 261 730 eur ( 2022 a 224 045 eurr). 2024 aasta planideks on leida uusi tööobjekte, et suurendada käive.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagame teie sõiduki rehvide ohutuse ja jõudluse?

Sõiduki rehvid on üks olulisemaid komponente, mis mõjutavad teie sõidu ohutust ja jõudlust. Õigeaegne ja professionaalne hooldus on hädavajalik, et tagada, et t
ssb.ee
Sõiduki rehvid on üks olulisemaid komponente, mis mõjutavad teie sõidu ohutust ja jõudlust. Õigeaegne ja professionaalne hooldus on hädavajalik, et tagada, et teie rehvid pakuvad optimaalset haardumist, stabiilsust ning pikka kasutusiga. Siin on, kuidas meie ettevõte aitab tagada teie sõiduki rehvide ohutuse ja jõudluse. 1. Rehvide parandamine: Kui teie rehvidel on väiksemad kahjustused, nagu naelte või klaasikildudega augud, siis saame neid professionaalselt parandada. See mitte ainult ei pikenda rehvide eluiga, vaid aitab ka säästa ressursse, vähendades vajadust uute rehvide järele. 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.