Rohkema info nägemiseks:

LOOMAARST VIIVO VÕLU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2508; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOOMAARST VIIVO VÕLU kohta arvamuslugu!"

LOOMAARST VIIVO VÕLU OÜ hetkeolukord

Juba 2508 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 207 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing on asutatud aruandeaastal veteriaalteenuste osutamiseks on spetsiaalsete söötade ja ravimite müümiseks lemmikloomade omanikele.

Tegevuskohaks on osaühingu omanikule kuuluva majaosa Rakvere linnas Küti tänaval. Ruumid on kohandatud lemmikloomade vastuvõtuks ja ravi osutamiseks.

Vet.teenuste parema osutamise eesmärgil soetatakse spetsiaalseid seadmeid ja instrumente.

Osaühingus töötab juhataja vet.arstina ja vet.arsti abiline, viimane töötab aruandeaastal teenuslepingu alusel. Vet.arstil on eriharidus ja paarikümneaastane kogemus lemmikloomade ravi ala.

Aruandeaasta müügitulu suurenes võrreldes eelmise majandusaastaga, Ebatõenäoliselt laekuvaid arveid ei olnud.

Osaühing jätkab majandustegevust aastal 2023

Osaühing Loomaarst Viivo Võlu juhataja

Viivo Võlu

LOOMAARST VIIVO VÕLU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.