Rohkema info nägemiseks:

GET DRESSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie valikust leiad mõistliku hinnaga stiilseid ja kvaliteetseid naiste riideid ja jalanõusid. Meil on üle 800 erineva kleidi mudeli kohe olemas, suurustele XXS-8XL.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid just seda õiget kleiti või unikaalset rõivakomplekti, on Get Dressed just see koht, kuhu tasub pilk heita. Oleme uhked selle üle, et meie e-poes on saadaval üle 800 erineva kleidimudeli kohe olemas, katmaks suuruseid XXS-st 8XL-ni. Miks aga valida just meie, Get Dressed, naiste rõivaste e-pood? Vastus on lihtne: meie valikus on kvaliteetsed, stiilsed ja trendikad rõivad mõistliku hinnaga.

Mis teeb Get Dressedi eriliseks? Meie jaoks on oluline pakkuda mitmekülgset valikut, mis sobiks igale maitsele ja suurusele. Kasutame koostööpartneritena Euroopa ettevõtteid, mis tagavad meie kauba kõrge kvaliteedi vastavuses Euroopa standarditega. See tähendab, et iga ost meie e-poest on kindlustatud rõivaga, mis kestab ja näeb suurepärane välja.

Kas soovid midagi, mida hetkel meie valikus ei ole? Ära muretse, me hoolime sinu soovidest! Anna meile teada, mida otsid, ja kui vähegi võimalik, täidame sinu soovi. Meie jaoks on iga klient eriline ning me pingutame selle nimel, et igaüks leiaks meie naiste rõivaste e-poest midagi, mis sobib just neile.

Get Dressed ei ole lihtsalt kleidipood; oleme sinu stiilikaaslane, kes aitab sul leida täpselt selle, mida otsid. Oleme uhked oma laia valiku ja kvaliteetsete toodete üle ning ootame Sind avastama meie tooteid kas e-poes või koha peal!

e-pood

GET DRESSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne-Liis R.

Super teenindus. Ja väga abivalmis!

- Stina N.

Super valik ja väga hea teenindus! Kindlasti leian põhjuse, et uuesti külastada.

- Helen A.

Tänud veelkord super ilusa kleidi eest!

Get Dressed - Sinu unistuste üleriided

Otsid ideaalseid ülerõivaid, mis ühendaksid stiili, mugavuse ja kvaliteedi? Get Dressed on loodud just sinu jaoks! Meie üleriiete valik viib sind reisile stiili ja soojuse maailma. Kui soovid leida täpselt oma maitsele vastavad mantlid, nahktagid, kampsunid või dressipluusid, oleme siin, et su soovid täide viia. Vali kategooria, värvus ja suurus ning avasta meie lai valik, mis rõõmustab sinu garderoobi ja paneb sind tundma end enesekindlalt igas olukorras. Get Dressed üleriiete valik on nagu moegurmaanide paradiis. Soojade kevad-sügisjakkidega saabub sinu ellu värskus ja stiil, olgu see siis

Dropdown

kõik artiklid

Avasta jalatsimaailm, kus kohtuvad mugavus ja stiil

Kas oled kunagi unistanud ideaalsetest jalatsitest, mis ühendaksid mugavuse, stiili ja naiselikkuse? Get Dressed e-pood toob sinuni jalatsite maailma, kus sinu
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud ideaalsetest jalatsitest, mis ühendaksid mugavuse, stiili ja naiselikkuse? Get Dressed e-pood toob sinuni jalatsite maailma, kus sinu ideaalsete jalanõude leidmine on tehtud lihtsaks ja mugavaks. Oleme hoolikalt valinud välja mitmekesise valiku, mis sisaldab mugavaid tenniseid ja baleriinasid, elegantseid kingi ja saapaid ning pidulikke platvorm- ja kontsakingi. Sinu mugavuseks oleme teinud jalatsite valimise eriti lihtsaks - vali kategooria, värvus ja suurus ning leiad enda eelistustele täpselt vastavad jalanõud. Meie lai valik jalanõusid on mõeldud rahuldama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.